Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalitesi bu kadar mı? 11 lere baktığında Başakşehirden de fenerden de daha kaliteli.Stresle alakası yok takımın kalitesi bu kadar.
Sıkıntı orada zaten oyun tıkanınca uzaktan şut atacak adam yok. Eskiden Sneijder ya da Podolski kilidi açıyordu şimdi Belhanda apaçisine muhtacız o da plase yumuşak şut çekmekten başka bir şey bilmiyor.Eskiden olsa bi sneijder alır derdik bi melo hırslandırırdı
Bu takım da kimseye güvenemiyorum
Belhanda bi gol at takımını kurtar be kardeşim ayıptır ya
TapaTalK
Bizden daha iyi kadroları var bence de. Avcı da çok iyi analiz etmiş bizim takımıFormaları değiştir, 2-0 öndeydik bence.
ikinci yarı full arda ile emre üzerine oynarsak ordan 2 kırmızı + 4 maç ceza vs. çıkar. 1 gol atıp yatmalıyız. ortasahadan top çıkartacak adam yok, selçuk malesef girmeli.
Şu belhanda'yı sene sonu acil yollamamız lazım bana kalırsaSerdar beni deli etti yedirmese bari
Kalitesi bu kadar mı? 11 lere baktığında Başakşehirden de fenerden de daha kaliteli.
Feghouliyi elestirmekte anlamsiz. Orta sahadan topu öne tasidik bizmi görmedik? Bi halt oynadigimiz yok ne yapsin adam. Takim olarak hücumda cogalmak lazim.