Fatih Terim: "Bugün, istatistiksel anlamda da bir çok veride önde tamamlamış bir Galatasaray görüyorum."

Hocam kisaca basak'in icinden gectik diyor

Maçtan önce tam da bu şut meselesini konuşmuştuk. Vurunca giriyor işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En guzel galibiyetlerden biri oldu

Oncelikle Mariano butun mac cok kotu oynamasina ragmen inanilmaz bir gol atti

Sonrasinda her mac bize 3er 3er gol atan Adebayor'un nefis golu geldi

Ama en guzeli, macin basindan beri binbir turlu pislikle hakemi etkisi altina almaya calisan, her harekette hakeme kosan ancak hakem tarafindan bile kurtarilamayan bir akbilspor olmasiydi karsimizda

Emre'nin cok net bir sarisi daha vardi, Adebayor ha keza oyle, bir de Arda oyunda kaldigi sure boyunca sirf hakeme itiraz etti

Takimi cok tebrik ediyorum

Gavat herif hiç üzülmedim ıslıklanmama diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Da2GImDW0AANQgB

Arda Turan: "Ben bu kulübe para kazandırarak gittim. Dünyanın en iyi kulüplerine gidince de, burası için 'benim evim' dedim. Şartlar böyle gelişti. Sizler de gerçekleri biliyorsunuz ama söyleyemezsiniz, size de hak veriyorum."

tbr.. Hadi gene iyisiniz, iyiyiz.:hat:
Sergen in laneti de bitmiş sanırım...:cool:

Winner bir takım olduğumuz gerçeğini bir kez daha göstermiş olduk bu maçla birlikte.
Fatih Terim etkisi özellikle büyük maçlara yansıdı, iki senedir derbi kazanamayan takım Terim ile birlikte 3 derbide 7 puan aldı ki Beşiktaş maçınıda kazanacağımıza eminim.
5 maç kala liderliği geri aldık ve Winner takım oluşumuzuda akıllara getirince şampiyonluk çok yakın.

Gençler e koysaydık iş bitmisti neyse 2 hafta erteledik

Alemin Tek Kralı

Avcinin aciklamalari izledim
Diyor ki baski yiyecegimizi biliyorduk, saha ici saha disi bunu acmak istemiyorum diye ima yapiyor
Hakeme birsey demiyorum diyip sunun ayagina bastilar buna faul yaptilar diye agliyor
Ulan bu ligde sizin kadar kollanan var mi, alismissiniz zaten oyunculariniz her seyde kopek gibi itiraz ediyor
federasyonun ittirmesiyle buraya gelmis, kendini birsey saniyor

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

şuanda arda hırbosu trt tarafından aklanma derdinde,özet bekliyoruz evladımız falan pompalnıyolar

Geri
Üst Alt