Abi yok hala boşalamadım. O yvşaklar çetesini tekme tokat Allah ne verdiyse dövesim var. Ben bu kadar gevşek bir ikili ömrü hayatımda görmedim

Maçı izlediğim yerde gollerden sonra ben de dahil tüm Galatasaray taraftarı çıldırdı. Gençler maçından sonra nasıl bir buhrana girdiysem nasıl dolduysam artık kendimi kaybettim resmen. Ben bile kendime inanamadım.

O Emre ve Arda denen haysiyetsiz soysuzlara ne desem az. Hele Arda denen sığır hala daha Galatasaraylı olduğunu iddia ediyor. Şu herifleri sevindirmedik ya çok mutluyum çok. Lakin hala daha Gençler maçının izlerini taşıyorum. Şu maçtan sonra bjk'yi de içeride yeneceğimize inandım lakin hala daha şampiyonluğa tam anlamıyla inanamıyorum. Buna inanabilmem için Alanya deplasmanında Arena'da olduğu gibi çatır çatır top oynayıp net bir skorla galip gelmemiz gerekiyor. Yoksa çıkacağımız ilk Anadolu deplasmanında yine sıvayıp puan kaybedeceksek şu galibiyetin hiçbir kıymeti yok. Öyle bir maçlığına sevindiğimiz ile kalırız.

Velhasıl kelam bizim için çok güzel bir akşam oldu. Umarım böyle devam eder. Artık saçma sapan sürprizler ile karşılaşmak istemiyorum.

Simdi o apoya sormak lazim, hangi akla hizmez ardayi oynattin? Haftaya oynatmazsan, besbelli ortami gersin diye oynatmis olmadin mi bu hafta? Bu taktikde dötünde patlamadi mi? Yallah seni yalaka seni... git ancak baski olmayan lanet olusumda trip yap.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Her tekrar ayrı bir koyuş :love:

294e5de6e7.gif

Kendi sahamizda cok disiplinli top oynadigimizi düsünüyorum ben. Öyle veya böyle akan yokunda gol yemiyoruz.

15 ic saha macinda 9 gol yemisiz, ki burada Kucka'nin golü var, iki de penalti var yanlis hatirlamiyorsam. Bi de Olcan'in Muslera'yi neredeyse yari sahadan avladigi gol var.

Tudor manyagi yüzünden Fener'i yenemedik sadece, onun disinda tüm maclarimizi kazandik. Su disiplinin yarisini deplasmanda da gösterseydik eminim bir 4-5 puan fazlamiz vardi en az.

Cok üretken olmasak bile oyunumuzla galibiyetleri hak ettik kendi sahamizda.

Beyler haftaya kazaniriz mac cumartesi baski olusmayacak uzerimizde. Gencler macini kaybetmemizde pazartesi ve rakiplerden sonra oynamis olmamizinda bence etkisi cok buyuktu.

Yalnız Mariano'nun golünden sonra Muslera'nın sevinci efsane değil mi ya

yeminle şu eren denen avareli sahada görünce tüylerim diken diken oluyor,bizim hoca nasıl anlamıyor aklım almıyor

Mustafa Emre İyisoy iyi maç çıkarmış pozisyonlara bakıyorum da hatası yok

Geri
Üst Alt