Süper Lig 17/18 H:29 | Sivasspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 14 Nisan

Atıf Şeyşı alkışlarla kenarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener yürüyerek şampiyon olma fırsatını da kendi eliyle tepmiştir.Başakşehir maçında şampiyon olmuşlardı aslında ama o kadar mallar ki ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Kart versene şerefsiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlara topu ver boş kaleye atmazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bifouma 5 net pozisyon harcadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilginç maç.
İkinci devre fener sıfır resmen oyun olarak ama hiç bir dakika maç tehlikeye girer diyemiyorsun

alanya gençler vs küme düşmemeye oynuyor amacı var da biz neye oynuyoruz amacımız yok mu? sen tekme vurmasan başkası vuruyor olan da bize oluyor. kadron onlardan mı kötü bütçen onlardan mı az? sahaya ruhunu koyamıyorsan eninde sonunda yarış dışı kalırsın. yarınki maçı alamazsak alanya ardından tinerciler yener bizi.

ben bu kadar defans arkasına sarkılan ama hiç birinde pozisyona girilmeyen maç görmedim.

mac bitmis göstermelik gol de gedi

yav zaten sivastan adam çıksaydı köpeği meşhur olmazdı o yüzden kasmayın yarın başaka koyup hakettiğimiz yerde olacağız

Millet deplasmanda catir catir yeniyor bizimkiler de yenilmeye devam etsin.

basak,Alanya,8jk maclarindan 9 puan alamazssak sampiyonluga elveda deriz net.Oda su ortamda cok zor gozukuyor.

Averaj kasmadıklarına dua edelim.
Bifouma biraz şut ve Pass tekniğini çalıştırsın. Çok etkili oyuncu olur o vakit

su futbolla sivasi deplasmanda geciyorlarsa, biz kasimpasayla genclerbirligi deplasmanlarinda kaybettigimiz icin intihar etmeliyiz!!!!
fener gizliden sampiyonluga yürüyor...

Millet deplasmanda catir catir yeniyor bizimkiler de yenilmeye devam etsin.

Yav neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum ki yaprak uçsa feneri bjkyi öveceksiniz. Çatır çatır kazanıyor dediğin takımlar kim mesela bjk bizden 3 puan fazla topladı deplasmanda. Fb ise bütün puanlarını deplasmanda aldı onları da alamasa zaten orta sıra takımı olacak iç saha maçlarındaki galibiyet sayısı daha az onu söylemezsiniz tabii ki. Yamyam gibisiniz son haftalarda takımı destekleyeceğinize başkalarını övüyorsunuz ben de biliyorum topçuların ruhsuz olduğunu bunu dile getirince ruh katmıyorsunuz takıma.

Geri
Üst Alt