Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 543
Zaten men yiyecez
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turk ceza kanunu
Son dönemlerde en formda oyuncusu Robinho mu? Ezbere yazıp komik olmayın.Ligde hiç süre alamamış kaleci 11 başlıyor.
Son dönemlerde en formda oyuncusu Robinho oynamıyor, yerine oynayan oyuncu sonradan oyuna giren oyuncuydu. Haftalar sonra ne gördülerse 11 başlamış (?)
Bunlar bir şekilde açıklandı diyelim Bifouma'nın karşı karşıyayken topu sola çekip kendini yere attığı pozisyon ardından yine önü boşken solundaki adama topu atmaya çalışıp 2 ideal pozisyonu harcaması (önünde şut çekebilecek alan var, bilerek çekmiyor)
Kendi kalesine atılan gol komedi. Diyecek bir şey yok, halk bunları yıllardır kabulleniyor. Ne diyeceksin ki?
turk ceza kanunu
kastiniz nedir sn renkdomPardon? O kalkali cok oldu, benim kastim türk ceza kanunu degil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son dönemlerde en formda oyuncusu Robinho mu? Ezbere yazıp komik olmayın.
7 hafta önce yaptığı tek maçlık 3 gol katkısından o. Uzun süredir yatıyor.Son dönemlerde en formda oyuncusu Robinho mu? Ezbere yazıp komik olmayın.
Tekrar bakıyorum.. İç sahada son 3 maçta atılan 6 golün 4 golünde katkısı var.
Bu maça şike diyenler dünkü maça da şike diyordu. Biz sivas deplasmanında ilk yarı bırak şut atmayı orta sahayı zor geçtik. Dün de söyledim, bu deplasman formuyla şampiyonluğu gram hak etmiyoruz. Şike mike diye etrafa çatacağımıza öz eleştiri yapmamız lazım. Siz burada şike derken geçen haftaki maç aklıma geliyor, şampiyonluk maçına çıkıyoruz ceza sahasında topla bulusma sayımız maks 4-5 falandır 90 dakika boyunca, beraberliği bile alamadan döndük geldik. Yarın Başakşehiri yensek bile Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Deplasmanda öyle dangalak oynuyoruz ve daha 3 deplasmanımız var, bunlardan 4 puan anca gelir.