Süper Lig 17/18 H:29 | Sivasspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 14 Nisan

Şike denmesi sivaslı arkadaşların zoruna gidiyor galiba.. hayırdır fenere laf ettirmiyorsunuz? O zaman sizde Galatasarayın maç konularına girmeyin arkadaş sanki tüm forum maçlarımıza inanır yorumlar yazıyor bırakın bu işleri..

Mustafacım o zaman bırakalım Fener şampiyon olsun yani, bu dediklerinin hepsi olursa. Alpay'a benzedin iyice.

Bu zihniyette olsam asla maç falan izlemem.

Hep diyorum ligi genelde en iyi oynayan takım alır. Buna aykırı örnek şike sezonu ki onda da Fenerin kadrosu çok güçlüydü ve 2006 verilebilir. 2006da bizden daha iyi oynadılar çok daha iyi kadroları vardı ama son dkda ellerinden aldık şampiyonluğu.

Bu hesap kitaplara kalmayacak iş gidip maç kazanacaksın sahada.

Son cümlene katılıyorum ve hep söylüyorum. Şu saatten sonra rakibin puan kaybetmesini beklememek gerekir. Fenerbahçe, Beşiktaş kazanmış kaybetmiş umurumda değil. Çünkü biz 6'da 6 yaparsak şampiyonuz.

Şike konusuna gelirsek Aziz Yıldırım eşeği boyayıp babasına satacak kalitede bir insan. Kadroyu görünce insan biraz şüphe eder. Bak şikeli maç de demiyorum; şüphe et!

Ciğerci denen salak otursun götünü yayarak izlesin şimdi bu maçı

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şike herzaman şüphesiz olabilir Sivas söz ve başkanları mevcut konuysa.

Bencede ama bu maçta şike yok ama ziya denilen fenerli net hatır şikesi yapıyor kendi kendisine.

Ligin kalitesi belliymiş yav hehe bu sivas gs, fb, başşaklardan 9 puan aldı boru mu öyle kolay mı bu 3 takımı birden yenmek.
aykut bile sasirdi nasil iki gol attiklarina. hasan ali marcelodan daha ofansif oynuyor ve adamin yaninda yöresinde bir oyuncu dahi yok.

Mustafacım o zaman bırakalım Fener şampiyon olsun yani, bu dediklerinin hepsi olursa. Alpay'a benzedin iyice.

Bu zihniyette olsam asla maç falan izlemem.

Hep diyorum ligi genelde en iyi oynayan takım alır. Buna aykırı örnek şike sezonu ki onda da Fenerin kadrosu çok güçlüydü ve 2006 verilebilir. 2006da bizden daha iyi oynadılar çok daha iyi kadroları vardı ama son dkda ellerinden aldık şampiyonluğu.

Bu hesap kitaplara kalmayacak iş gidip maç kazanacaksın sahada.

Son cümlene katılıyorum ve hep söylüyorum. Şu saatten sonra rakibin puan kaybetmesini beklememek gerekir. Fenerbahçe, Beşiktaş kazanmış kaybetmiş umurumda değil. Çünkü biz 6'da 6 yaparsak şampiyonuz.

Şike konusuna gelirsek Aziz Yıldırım eşeği boyayıp babasına satacak kalitede bir insan. Kadroyu görünce insan biraz şüphe eder. Bak şikeli maç de demiyorum; şüphe et!
İki hafta önce Karabük'ü zoraki 1-0 yendi bu adamlar, geçen hafta Konya'dan 5 yedi.

Robinho zaten haftalardır kayıp, bir halt yaptığı yok.

Şurada olan maks hatır şikesi olur onu da sol bekteki mal yapar ki Fener buna ihtiyaç duymadan alır şu maçı.

Yeter abi rakipler kazanınca şike, biz kaybedince şike. Sıktı artık şu tavırlar.

Her maça şike gözüyle bakılmasına ben de karşıyım ama bazı şeyler de çok belli oluyor yani.

Geçen hafta oynanan IBB-Malatya ve Beşiktaş-Göztepe maçları kesinlikle sıkıntılı bence.

sent via GSC

Her maça şike gözüyle bakılmasına ben de karşıyım ama bazı şeyler de çok belli oluyor yani.

Geçen hafta oynanan IBB-Malatya ve Beşiktaş-Göztepe maçları kesinlikle sıkıntılı bence.

sent via GSC
Göztepe maçında hocaları bariz ofansif çıkardı takımı.

Bu şikedir ama ispatlayamazsın işte. Böyle şeylere engel de olamazsın.

Geri
Üst Alt