Süper Lig 17/18 H:29 | Sivasspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 14 Nisan

simdi kendi rezilligimizin sucunu baskalarına atıyoruz bunun adı budur

Bu forumda kesinlikle normal bi taraftar profili yok.size göre her takım ve her maç satılmış.senin takımın deplasmanda yokları oynasın sonra millete bok at.İzlemeyin abi o zaman herşey ayarlanmışsa.vaktinize sağlığınıza yazık

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyorum ya bu zihniyetle bize fetösaray diyen zihniyet aynı.

Fener maç başından beri rakip ceza sahasına oyuncu sokuyor, gençler maçında şunu 2-3 kez yaptık maksimum o da.

Fatih terim ve yanında 10 mu ne artık yardımcılariyla izliyorlardir umarım maçı

Bu forumda kesinlikle normal bi taraftar profili yok.size göre her takım ve her maç satılmış.senin takımın deplasmanda yokları oynasın sonra millete bok at.İzlemeyin abi o zaman herşey ayarlanmışsa.vaktinize sağlığınıza yazık

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardesim gozunu sevim su yedikleri gole bak. Normalmi sence bunlar?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

sadece gencler macı degil bütün deplasmanlar öyle kendi rezilligimizin hırsını rakiplerden cıkarıyoruz cünkü yarın bir allahın kulu takıma güvenmiyor hatta dile gelmiyor ama yeniliriz diye düsünüyor cogumuz,haklı olarak

Ligin kalitesi belliymiş yav hehe bu sivas gs, fb, başşaklardan 9 puan aldı boru mu öyle kolay mı bu 3 takımı birden yenmek.

valla tinerci embesiller sampiyon olacagına fener sampiyon olsun derim ben hem azizde garanti secilir bari

Başakşehir kalanları kazanır şampiyon olur.

Ben Başakşehir'in kayıpsız gideceğine inanmıyorum. Neyse. İki hafta sonra yeniden konuşmayız bu konuyu umarım.
Mustafacım o zaman bırakalım Fener şampiyon olsun yani, bu dediklerinin hepsi olursa. Alpay'a benzedin iyice.

Bu zihniyette olsam asla maç falan izlemem.

Hep diyorum ligi genelde en iyi oynayan takım alır. Buna aykırı örnek şike sezonu ki onda da Fenerin kadrosu çok güçlüydü ve 2006 verilebilir. 2006da bizden daha iyi oynadılar çok daha iyi kadroları vardı ama son dkda ellerinden aldık şampiyonluğu.

Bu hesap kitaplara kalmayacak iş gidip maç kazanacaksın sahada.

Cok sinirliyim, her an küfür edebilirim bizim MILYONLUK ESSSSSEKLERE

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şike mike yok yaw ne şikesi Sivas gibi boktan takım puan alsın diye şu maça bakıyor olmamız saçmalık deplasmanda sünepe olan beyzadeler sağolsun,tek şansları var kendilerini affettirmeleri için oda 6 da 6 yoksa defolsunlar

Rakipler kalan maçların hiçbirine çıkmasınlar, direk 3 puan yazılsın. Özellikle Fener’e . Bir bizim Kayseri ve Sivas maçlarındaki oyunlara bak bir de buna? Böyle büyük farklar olabilir
mi yahu? Satılmış şeref yoksunu köpekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feneri de sikiyim ,bu ligi de sikiyim.büyük şike dönüyo.hala nasıl kazanıyolarsa sen de kazanacaksın deniliyo.götünüz le mi maç izliyosunuz..aha biri de senin takımın deplasmanda yokları oynasın diyo....ahahhaha

bi siktirin gidin ya.her hafta her hafta aynı dümenler.gelip buraya sen de kazancaksın demeyin.anasını siktiğimin yavsakları kalecileri baglamış,ya sakat ya kırmızı kart cezalısı oluyolar.
Anlamiyorlar kardes bosuna ne anlatiyorsun sen.

Bunlara kalsa millet mac satsin ama viz yinede kazanalim.

Kardes sikeyedemi ses cikarmiyalim?

Anlamiyorlar kardes bosuna ne anlatiyorsun sen.

Bunlara kalsa millet mac satsin ama viz yinede kazanalim.

Kardes sikeyedemi ses cikarmiyalim?

sen GSlı mısın pek anlamadım ama neyse tadını cıkar forumun...sen de kaybolursun sampiyon olursak

Bunlar bizle ayni puanda ya ben ona yanarim.

Nerden nereye, gulermisin aglarmisin...

Geri
Üst Alt