- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Başakşehir kalanları kazanır şampiyon olur.
Ben Başakşehir'in kayıpsız gideceğine inanmıyorum. Neyse. İki hafta sonra yeniden konuşmayız bu konuyu umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir kalanları kazanır şampiyon olur.
Diyorum ya bu zihniyetle bize fetösaray diyen zihniyet aynı.Bu forumda kesinlikle normal bi taraftar profili yok.size göre her takım ve her maç satılmış.senin takımın deplasmanda yokları oynasın sonra millete bok at.İzlemeyin abi o zaman herşey ayarlanmışsa.vaktinize sağlığınıza yazık
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardesim gozunu sevim su yedikleri gole bak. Normalmi sence bunlar?Bu forumda kesinlikle normal bi taraftar profili yok.size göre her takım ve her maç satılmış.senin takımın deplasmanda yokları oynasın sonra millete bok at.İzlemeyin abi o zaman herşey ayarlanmışsa.vaktinize sağlığınıza yazık
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafacım o zaman bırakalım Fener şampiyon olsun yani, bu dediklerinin hepsi olursa. Alpay'a benzedin iyice.Başakşehir kalanları kazanır şampiyon olur.
Ben Başakşehir'in kayıpsız gideceğine inanmıyorum. Neyse. İki hafta sonra yeniden konuşmayız bu konuyu umarım.
Biz şampiyon olacağız renkdaş.valla tinerci embesiller sampiyon olacagına fener sampiyon olsun derim ben hem azizde garanti secilir bari
Anlamiyorlar kardes bosuna ne anlatiyorsun sen.feneri de sikiyim ,bu ligi de sikiyim.büyük şike dönüyo.hala nasıl kazanıyolarsa sen de kazanacaksın deniliyo.götünüz le mi maç izliyosunuz..aha biri de senin takımın deplasmanda yokları oynasın diyo....ahahhaha
bi siktirin gidin ya.her hafta her hafta aynı dümenler.gelip buraya sen de kazancaksın demeyin.anasını siktiğimin yavsakları kalecileri baglamış,ya sakat ya kırmızı kart cezalısı oluyolar.
sen GSlı mısın pek anlamadım ama neyse tadını cıkar forumun...sen de kaybolursun sampiyon olursakAnlamiyorlar kardes bosuna ne anlatiyorsun sen.
Bunlara kalsa millet mac satsin ama viz yinede kazanalim.
Kardes sikeyedemi ses cikarmiyalim?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Malesef son 2 maçları bizim bu devre toplam 12 gol attığımız karabük ve konya şuanda averaj 5 e düştüBari daha fazla fark yemeseler.Averaj kastirmayin fenere