Süper Lig 17/18 H:30 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Nisan

Belhanda 10 numara degil . O beklentiyi birakmak lazim artik . Belhandanin forma numarasi 10 , kendisi degil

25 milyon taraftarın enaz 24 milyonu bunu anlamadıgı icin sene basından beri herife sövüyorlar

halbuki adamın 10 numarayla alakası yok 8le 7 numara arası klasik bir geçiş oyuncusu

Yonetimin sucu . Sneijder gibi adami gondermenin bile bir adabi olur . Adam daha gitmeden onun formasini ve daha onemlisi 10 numara algisini belhandaya teslim edersen olacagi budur

Sneijder kim belhanda kim allah askina ? Ki biz sneijder de bitmis diyen bir kesimiz , bize belhanda sundular 4 kati maliyetle

Belhanda 10 değil vs vs iyide güzel kardeşim 8 se hocaya desin 8 e geçsin 4 4 2 ye dönelim bari ama olur mu olmaz çünkü 8 numara görünümlü 10 dan kaçak 8,25 lik belhanda arkasında 2 orta saha fernando ve donk olmadan oynuyamıyor.

Belhanda 10 değil vs vs iyide güzel kardeşim 8 se hocaya desin 8 e geçsin 4 4 2 ye dönelim bari ama olur mu olmaz çünkü 8 numara görünümlü 10 dan kaçak 8,25 lik belhanda arkasında 2 orta saha fernando ve donk olmadan oynuyamıyor.
Bu "8,25 numara" kimin buluşuydu Berkan'ın mı ne tam hatırlamıyorum ama kesinlikle benim apaçi yakıştırmam dan çok daha uygun ve yakışan bir tabir bu Belhanda için.

Cuk diye oturuyor :D

sent via GSC

0-3 kazanırız diyorum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 final maçı oynayacagız. Bunun 3 ü dışarda 2 si içerde.. İcerde olan maclardan biri Besiktaşla.. Dıs sahada oynadıgımız rakipler düşme potasında olanlar.. İşimiz hiç kolay değil. TFF nin bize yaklaşımı, dar kadro, bizim takımın deplasman karnesi ve FT nin ceza durumunu duşundükce iş daha da zorlaşıyor.. Oyuncuların bu baskıyı kaldırması lazım. Zor, çok zor :(((

5 final maçı oynayacagız. Bunun 3 ü dışarda 2 si içerde.. İcerde olan maclardan biri Besiktaşla.. Dıs sahada oynadıgımız rakipler düşme potasında olanlar.. İşimiz hiç kolay değil. TFF nin bize yaklaşımı, dar kadro, bizim takımın deplasman karnesi ve FT nin ceza durumunu duşundükce iş daha da zorlaşıyor.. Oyuncuların bu baskıyı kaldırması lazım. Zor, çok zor :(((

Tamam dep karnemiz kötü gb yenilgisi malca oldu kabul ama sivas ve paşa öyle kolay çantada keklik takımlar değildi zaten , son hafta göztepeyle maç var göztepe iç saha iyi değil o zamana kadar iddaasıda kalmaz vurur geçeriz hiç sorun olmaz ligin ortasında ki başındaki heyecanı bekleme onlardan hedefsiz takımlarda sıkıntı çıkmaz.

İçerde malatya ve bejeke vurur geçeriz aksi görüş gösterenle bozuşurum.

Akhisar 34 puanda bizden önce 3 4 puan aldı mı rahatlar kupa finalinden 3 gün önce maç fazlada kasmazlar.

Tek zor maç alanya ciddi anlamda zor maç bu bunu geçersek önümüz açık.

Dunku rezillikten sonra birde Belhandayimi kesiyorsun sen harbiden takim degil Adam tutuyorsun
Ben sezon basindan beri Sinanin OM/HS oynamasini gerektigini düsünüyorum. Ilk defa degil bu. Gole katki saglayan adamimiz 1 ya da 2. He Feghouliyi cikar Sinani oynat o da olabilir, ama Herif kanatlarda kayboluyor merkez'de daha iyi

Evet maglubiyete bir gun kalmis bakiyorum

Bari Basaksehir de bugun puan kaybetse de rahat rahat yenilsek

oOoPvb.png

Rodrigues'i ağırlıklı olarak sağ kanatta kullanmalıyız bence. Orada hem daha rahat çizgiye iniyor hem de çıkardığı toplarla Gomis'i daha fazla pozisyona sokuyor. Feghouli solda da rahatlıkla oynar. Maç içinde kanat değiştirebilirler yine gerekirse.

Ben sezon basindan beri Sinanin OM/HS oynamasini gerektigini düsünüyorum. Ilk defa degil bu. Gole katki saglayan adamimiz 1 ya da 2. He Feghouliyi cikar Sinani oynat o da olabilir, ama Herif kanatlarda kayboluyor merkez'de daha iyi
Sinan oynarsa orda Belhanda ile kurdugumuz baskinin yarisini kuramayiz Sinani seven birisi olarak soyluyorum bunu ,gercekleri gorelim biraz Belhanda golde atmasa asiste yapmasa onun oynadigi maclarda rakibi baski altina alabiliyoruz. Sen Tolga oynasin oda Belhanda kadar yapar dedin. Gorduk Akhisarlilar elleri ceplerinde girdiler cezasahamiza

feghouli
serdar
sinan

sarı kart sınırında olan oyuncular.
serdara 5iktaş maçında cezalı duruma düşmesi için mutlaka bir kart verecek hakem bence.

Belhanda en iyi 3 oyuncumuzdan biri ve sen onun yerine sinan denen top suremeyen herifi oynatiyorsun??

Feghouili denen gamsiz herifi kesseydin bari. :(

Belhandayi bi salin artik cidden yav

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salalımda ne yapıyor allah aşkına milletin 10 numarası maç alıyor sezon bitiyor 2 golü var bizimkinin neymiş şut pası veriyormuş bırakın bu işleri şuana kadar 10 golü olması lazımdı birtane maç aldımı yada çevirdimi yok
Belhandasiz 2 pas yapamiyoruz anlayin artik sunu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan oynarsa orda Belhanda ile kurdugumuz baskinin yarisini kuramayiz Sinani seven birisi olarak soyluyorum bunu ,gercekleri gorelim biraz Belhanda golde atmasa asiste yapmasa onun oynadigi maclarda rakibi baski altina alabiliyoruz. Sen Tolga oynasin oda Belhanda kadar yapar dedin. Gorduk Akhisarlilar elleri ceplerinde girdiler cezasahamiza
Akhisar 11 ine Belhandayi koy ayni halt olurdu. Bizim yedekler rezalet yapacak birsey yok.

Yinede Sinani daha sik merkezde oynatmamiz gerekiyor diye düsünüyorum (Orada cok ama cok daha verimli oluyor kanata göre)

feghouli
serdar
sinan

sarı kart sınırında olan oyuncular.
serdara 5iktaş maçında cezalı duruma düşmesi için mutlaka bir kart verecek hakem bence.
Soso ve Serdar önemliler.
Soso bu maclarda iyidi genel olarak. Evde zaten ekstra iyi oynuyor. Serdar zaten 3-4 top oyuncularimizdan birisi

Geri
Üst Alt