- 10 Mart 2013
- 121.222
- 153.729
- 4.938
Haftaya BJK maçının konusunu ben açacağım ve uğur getireceğim
Aman diyim renktas.Stadimiz falan yikilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya BJK maçının konusunu ben açacağım ve uğur getireceğim
yarın maç öncesi iyi bi demlenelim
.yarın maç öncesi iyi bi demlenelim
Renktaş kendini çay olarak görmen üzdü beni.
yoğun istek üzeri talebimi geri çekiyorumAman diyim renktas.Stadimiz falan yikilir
böyle bir boş beklemiyordum yusufcum
Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş; Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
Feghouli ne kadar defansif olarak yetersiz gözükse de hücum olarak düşününce ikisi de edilemez bayadır sarı kart sınırındalar umarım bir maç daha görmezler hatta mümkünse şampiyonluk maçından sonra cezalı duruma düşsünlerFeghouli yine tolere edilebilir ama Serdar yenerse yanarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feghouli ne kadar defansif olarak yetersiz gözükse de hücum olarak düşününce ikisi de edilemez bayadır sarı kart sınırındalar umarım bir maç daha görmezler hatta mümkünse şampiyonluk maçından sonra cezalı duruma düşsünlerFeghouli yine tolere edilebilir ama Serdar yenerse yanarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi![]()
Sıkıntı şu feghouli karabük maçında gördüğü sarı kartla sınıra geldiFeghouli, Karabük maçından önce yiyecekti. Hatalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıkıntı şu feghouli karabük maçında gördüğü sarı kartla sınıra geldiFeghouli, Karabük maçından önce yiyecekti. Hatalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi![]()
Başakşehir maçındaki oyun anlayışımız ve kadro planımız bundan sonra ki 5 hafta bozulacağını düşünmüyorum güçlü bir kadro ve oyun planı bulduk sonuna kadar gitmeliyiz.