Bu sefer yenersek çok daha avantajlı şekilde giriyoruz olası başakşehir puan kaybında şampiyonluğu yeni malatya maçında ilan etme ihtimalimiz oluşacak. Fatih hocam maçın başından itibaren koparıp skoru alacaktır hele ki bizim maçtan önce başakşehir puan kaybederse bu maç direk şampiyonluk maçı olacak :D

Başak'ın berabere değil kaybetmesi lazım.Fb'nin de puan kaybı lazım keza.Matematik olarak olmaz başka türlü.

Yasi genc arkadaslar o huzun senemizi hatirlamaz .. juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kalmistik , istanbulda ise 1-1 kalmistik ve ikili averajimizi ele almistik

rosenborg a ise 3-0 yenip 3-0 yenilmistik , ikili averajda esit olmamiza ragmen genel averajda +1 ondeydik .

fakat malesef rosenborg atletic bilbao yu yenip devreye girince 3 takim 8 puanda esitlenmisti

fakat juventus 3 takim arasindaki 4 macta , 1 galibiyet 3 beraberlik almisti , 6 puan , GS 1 galibiyet 2 beraberlik 1 maglubiyet ile 5 puan , rosenborg ise 1 galibiyet 1 beraberlik 2 maglubiyet ile 4 puan almisti

ve sonucunda biz resmen pisi pisine elendik

not : o donemde sadece grup liderleri gruptan cikiyordu

Bir an önce pazar gelsin artık. Maçı, oyuncu eşleşmelerini kafamda oynayıp duruyorum.
Yenip geçmeliyiz böylece hem bjk'yi saf dışı bırakır hem de başakşehir'e fırsat tanımayız, siyaset takımı akbilsporun puan kaybetme ihtimalini düşük görüyorum; berabere kalırsak şaka maka bunlar şampiyon olabilir.

Başak'ın berabere değil kaybetmesi lazım.Fb'nin de puan kaybı lazım keza.Matematik olarak olmaz başka türlü.
Beşiktaş'ı yendiğimiz taktirde lig çözülecektir iç sahada bile takımlar puan bırakabilir çünkü dirençleri kırılır üst sıralar formalite maçlarına çıkar

Fb Akhisar'ı yenseydi şampiyondu

Akhisar da bu senenin kaderini belirledi yalnız bizi kupadan ettiler Fb yi ligden

Son dkda sinanin sag caprazdan sol ayagiyla uzun köseye biraktigini görüyor gibiyim

Yasi genc arkadaslar o huzun senemizi hatirlamaz .. juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kalmistik , istanbulda ise 1-1 kalmistik ve ikili averajimizi ele almistik

rosenborg a ise 3-0 yenip 3-0 yenilmistik , ikili averajda esit olmamiza ragmen genel averajda +1 ondeydik .

fakat malesef rosenborg atletic bilbao yu yenip devreye girince 3 takim 8 puanda esitlenmisti

fakat juventus 3 takim arasindaki 4 macta , 1 galibiyet 3 beraberlik almisti , 6 puan , GS 1 galibiyet 2 beraberlik 1 maglubiyet ile 5 puan , rosenborg ise 1 galibiyet 1 beraberlik 2 maglubiyet ile 4 puan almisti

ve sonucunda biz resmen pisi pisine elendik

not : o donemde sadece grup liderleri gruptan cikiyordu

Burak akdis Bilbao'ya golü atmis olsaydi belki UEFA kupasindan 1 sezon önce Fatihin aslanlari daha farkli bir tarih yazmisti

Burak akdis Bilbao'ya golü atmis olsaydi belki UEFA kupasindan 1 sezon önce Fatihin aslanlari daha farkli bir tarih yazmisti

Ya da atletic bilbao sacma sapan gollerle rosenborg a 2-1 yenilmeseydi ve juventus ile ikili averaja kalsaydik bu da yetiyordu

3 lu averaji bildigim icin juventus macinda suat in golu sonrasi herkes bayram etmisti , artik biz yenilsek de rosenborg juventustan italyada puan alamaz ve en kotu 8 puanla cikariz diye , o donemde de maglubiyet alirsak hic bir sekilde cikamiyoruz demistim ama inanan olmamisti

Son 2 yılı saymazsak hep biz kazanıyorduk bu analiz olmamış.
2016/2017 22.hafta gs 0-1 bjk : bjk şampiyon/ biz 4.
2015/2016 32.hafta gs 0-1 bjk : bjk şampiyon /biz 6.
2014/2015 33.hafta gs 2-0 bjk : gs şampiyon /bjk 3.
2013/2014 22.hafta gs 1-0 bjk fb şampiyon
2012/2013 19.hafta gs 2-1 bjk gs şampiyon / bjk 3.

son 5 yıla baktım durum bu. sanırım ne demek istediğimi tam anlatamadım.

Sezonun ikinci yarısındaki maçlarda
biz şampiyonluk için mücadele ederken bjk etmezken biz kazanıyoruz
bjk şampiyonluk için mücadele ederken biz etmezken onlar kazanıyor
her iki takım şampiyonluk için mücadele ederken de biz kazanıyoruz.

benim hatırladığım hep bu yönde

en kötü zamanimizda bile Taliscanin bala attigi frikik golüyle kazandilar...bu bile arenadan cikamiyacaklarini gösteriyor

Geri
Üst Alt