- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
En büyük avantajımız Beşiktaş'ın her şartta kazanmak zorunda olması.En azından kapalı savunmaya karşı oynamayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baş Akşehir osmanlıya yenilirse beraberliğe çıkar bjkEn büyük avantajımız Beşiktaş'ın her şartta kazanmak zorunda olması.En azından kapalı savunmaya karşı oynamayacağız.
Baş Akşehir osmanlıya yenilirse beraberliğe çıkar bjk
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Bizim deplasman fobisi rakiplerin iştahını açıyorBaş Akşehir osmanlıya yenilirse beraberliğe çıkar bjk
3 hafta kalmışken kimse kaderini başkasının ellerine bırakmak istemez.Öyle olsa bile 3'lü,4'lü averaj durumu var.
Bizim deplasman fobisi rakiplerin iştahını açıyor
Dün biri şampiyonluk şansı en düşük Galatasaray dedi
Niye dedim oda bana 4 te 4 yapabilir diyebilirmisin dedi diyemedim
Baş Akşehir bjk ve fb üçüde 4 te 4 yapabilir dedi haklımı haklı
Ben korkularıyla yaşayan biri değilim oldukça rahatım hersey olacağına varır bjkyi geçersek diğer 3 maçı alırız kanatindeyimBizim deplasman fobisi rakiplerin iştahını açıyor
Dün biri şampiyonluk şansı en düşük Galatasaray dedi
Niye dedim oda bana 4 te 4 yapabilir diyebilirmisin dedi diyemedim
Baş Akşehir bjk ve fb üçüde 4 te 4 yapabilir dedi haklımı haklı
2 deplasman kalmış olacak.Fener,Trabzon,Başak,Beşiktaş maçlarını atlattıktan sonra bu iki deplasman her türlü geçilir korkma.
| FLORYA'DAN BİLGİ !
• Son antremanda Feghouli yedek kadroda yer aldı.
Sizce derbide, Feghouli mi yoksa Sinan Gümüş mü oynamalı ?
Belhanda 11 tabiki| FLORYA'DAN BİLGİ !
• Son antremanda Feghouli yedek kadroda yer aldı.
Sizce derbide, Feghouli mi yoksa Sinan Gümüş mü oynamalı ?
Belhanda???
En büyük avantajımız Beşiktaş'ın her şartta kazanmak zorunda olması.En azından kapalı savunmaya karşı oynamayacağız.
Bizden önce aynı gün saat 4'te oynanacak olan maçta Osmanlı, Başakşehirden 1 puan almayı başarırsa inşallah
Bize bu maçta 1 beraberlik bile yetecek Beşiktaş'a karşı..
Ama her türlü yenmek için oynamalı ve yenmeliyiz Beşiktaş'ı, yeneceğiz de inşallah..
Biletler satışa çıktı, bu kadar kolay alınabileceğini düşünmemiştim. En son baktığımda 6.kategoride dahi bilet vardı.
Başakşehir maçından kart bloke cezası alanlar var. Sosyal medyada araştır istersen. uA kendi arasında devir yapar gerçi ama belki satan olursa şansına çıkar bir şeyler.5. kategoriden aşağı bilet yok ya. Kale arkası kombinesi olup gitmeyecek varsa gişe fiyatına alabilirim iki maçtır bilet kalmadığından gidemiyorum ya
Dostum sana harika bir avatar bulalım mı ?
:d :d :d
Galatasaray - Beşiktaş maçında totem amaçlı tek maçta iddaa'da Beşiktaş'a 50 TL basacağım. 3,10 oran veriyor. Paramın yattığına ilk defa sevinmek istiyorum.
Başakşehir maçından kart bloke cezası alanlar var. Sosyal medyada araştır istersen. uA kendi arasında devir yapar gerçi ama belki satan olursa şansına çıkar bir şeyler.5. kategoriden aşağı bilet yok ya. Kale arkası kombinesi olup gitmeyecek varsa gişe fiyatına alabilirim iki maçtır bilet kalmadığından gidemiyorum ya
Sen de haklısın. Güvenilir adam bulmak zor. Twitter'da @btsdgtsk var kupa maçları için ücretsiz devir organizasyonu yapıyorlardı. Düşük ihtimal ama onu takip edebilirsin belki derbi ile alakalı bir organizasyon olur.Sosyal medyada bilet satan binlerce insan var 10 kişiden 8i dolandırıcı. Dolandırıcı olmayanlar da kale arkasını 500 e satıyor