En büyük avantajımız Beşiktaş'ın her şartta kazanmak zorunda olması.En azından kapalı savunmaya karşı oynamayacağız.

Baş Akşehir osmanlıya yenilirse beraberliğe çıkar bjk

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

3 hafta kalmışken kimse kaderini başkasının ellerine bırakmak istemez.Öyle olsa bile 3'lü,4'lü averaj durumu var.
Bizim deplasman fobisi rakiplerin iştahını açıyor
Dün biri şampiyonluk şansı en düşük Galatasaray dedi
Niye dedim oda bana 4 te 4 yapabilir diyebilirmisin dedi diyemedim
Baş Akşehir bjk ve fb üçüde 4 te 4 yapabilir dedi haklımı haklı

Her hafta belhanda'yi ilk 11 disina koyup göt olan medya simdi Feghouli'yi ilk 11 disinda birakti.

2 deplasman kalmış olacak.Fener,Trabzon,Başak,Beşiktaş maçlarını atlattıktan sonra bu iki deplasman her türlü geçilir korkma.

2 deplasman kalmış olacak.Fener,Trabzon,Başak,Beşiktaş maçlarını atlattıktan sonra bu iki deplasman her türlü geçilir korkma.
Ben korkularıyla yaşayan biri değilim oldukça rahatım hersey olacağına varır bjkyi geçersek diğer 3 maçı alırız kanatindeyim

Biletler satışa çıktı, bu kadar kolay alınabileceğini düşünmemiştim. En son baktığımda 6.kategoride dahi bilet vardı.

En büyük avantajımız Beşiktaş'ın her şartta kazanmak zorunda olması.En azından kapalı savunmaya karşı oynamayacağız.

Bizden önce aynı gün saat 4'te oynanacak olan maçta Osmanlı, Başakşehirden 1 puan almayı başarırsa inşallah

Bize bu maçta 1 beraberlik bile yetecek Beşiktaş'a karşı..

Ama her türlü yenmek için oynamalı ve yenmeliyiz Beşiktaş'ı, yeneceğiz de inşallah..

Bizden önce aynı gün saat 4'te oynanacak olan maçta Osmanlı, Başakşehirden 1 puan almayı başarırsa inşallah

Bize bu maçta 1 beraberlik bile yetecek Beşiktaş'a karşı..

Ama her türlü yenmek için oynamalı ve yenmeliyiz Beşiktaş'ı, yeneceğiz de inşallah..

Dostum sana harika bir avatar bulalım mı ?

5. kategoriden aşağı bilet yok ya. Kale arkası kombinesi olup gitmeyecek varsa gişe fiyatına alabilirim iki maçtır bilet kalmadığından gidemiyorum ya

Biletler satışa çıktı, bu kadar kolay alınabileceğini düşünmemiştim. En son baktığımda 6.kategoride dahi bilet vardı.

Tribünlerin bir çoğu ceza aldı ya Başakşehir maçında yaşananlardan dolayı, ne yaşanmış bilmiyorum ben de oradaydım ama

O yüzden kolay bilet alınıyor işte.

Sezonun seyirci rekorunu kırıp 50 bin kişiyi geçeceğiz demiştik ama Tüpçü Federasyonu bunu engelleyemeyecek.

5. kategoriden aşağı bilet yok ya. Kale arkası kombinesi olup gitmeyecek varsa gişe fiyatına alabilirim iki maçtır bilet kalmadığından gidemiyorum ya
Başakşehir maçından kart bloke cezası alanlar var. Sosyal medyada araştır istersen. uA kendi arasında devir yapar gerçi ama belki satan olursa şansına çıkar bir şeyler.

Başakşehir maçından kart bloke cezası alanlar var. Sosyal medyada araştır istersen. uA kendi arasında devir yapar gerçi ama belki satan olursa şansına çıkar bir şeyler.

Sosyal medyada bilet satan binlerce insan var 10 kişiden 8i dolandırıcı. Dolandırıcı olmayanlar da kale arkasını 500 e satıyor

Sosyal medyada bilet satan binlerce insan var 10 kişiden 8i dolandırıcı. Dolandırıcı olmayanlar da kale arkasını 500 e satıyor
Sen de haklısın. Güvenilir adam bulmak zor. Twitter'da @btsdgtsk var kupa maçları için ücretsiz devir organizasyonu yapıyorlardı. Düşük ihtimal ama onu takip edebilirsin belki derbi ile alakalı bir organizasyon olur.

Geri
Üst Alt