Dogrudur ama tanisan seversin.
50 defa istanbula cagirdik gelmedin.
Telefon istedik vermedin.
Foto at dedik atmadin
Mersine getireceksin sonunda ki mersinde yasadigin bile supheli
aramadigim sosyal medya kalmadi ipnin izine dustum yine birsey bulamadim kimsin sen kim

Sarper Yildirim Sariyer tarafinda oturuyor cok belli

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yeşil tatlı bir bahaaaaaarrr
IMG_20180427_183415.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanya hatta gençler maçından daha çok çekiniyordum inanılmaz rahatım valahi fnerr maçı olsa 1 hafta önceden ellerim terliyor heyecandan vala bende mi var çözemedim ama yemin ediyorum hiçbir beşiktaş maçı beni heyecanlandırmıyor..

Şampiyonluk maçı niteliğinde olması da mı heyecanlandırmıyor?

Hangisi şampiyonluk maçı değildiki başak alanya bu maçı alsak herkes akhisar maçına şampiyonluk maçı diyecek :) derbi olarak demek istedim başak fenrr daha zordu ikisinede kaybetmedik bunda daha rahatım zerre şüphem yok kazanacağımızdan 2-1 yada 3-1 alacağız bu maçı inş maç sonu alıntılarım bu mesajı;)

Şampiyonluk maçı niteliğinde olması da mı heyecanlandırmıyor?

Bejeke maçları benide fazla heyecanlandırmıyor sarper , şampiyonluk maçı haftaya bence 2 maçıda almamız gerekiyor
Fikstüre bakınca şampiyonluk maçımız göztepe maçı olabilir. Göztepe beşincilik için mücadelesi sürerse son maça kadar işimiz Hiç de kolay olmayacak.

Göztepe deplasmanında kaybedersek şampiyonluğu @Serkan Şafak yandı buralarda bu arada :)

Fikstüre bakınca şampiyonluk maçımız göztepe maçı olabilir. Göztepe beşincilik için mücadelesi sürerse son maça kadar işimiz Hiç de kolay olmayacak.

Göztepe deplasmanında kaybedersek şampiyonluğu @Serkan Şafak yandı buralarda bu arada :)

konya yener göztepeyi iddaası kalmaz

@Fatih Hacı sivas ve kayserinin fikstür çok zor onlar 5.olamaz göztepe puan kaybetmeli şu 3 maçta

ts de en az 7 puan almalı

@Fatih Hacı sivas ve kayserinin fikstür çok zor onlar 5.olamaz göztepe puan kaybetmeli şu 3 maçta

ts de en az 7 puan almalı
Şu bjk maçını kazanıp bide ibb ve fenerde puan kaybetmesi gerikir kalan maçlarda hedefe ulaşabilmemiz için bence. Feneri averajla geçeriz belki hadi diyelim ama bu ibb düşündürücü

Galatasaray düşmanları yine gelmiş. Beşiktaş maçı yaklaşınca normal tabi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt