Fatih hocam en buyuk guvencemiz sensin bu macta

En iyi yaptigin islerden biride kartala saplamak

sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/

4. yıldızı taktığımız sezon yine besiktas'la arenada oynarken o hafta emindim kazanacağımızdan, şampiyon olacağımızdan. Şimdi hiç güvenemiyorum takıma, yenileceğiz gibime geliyor. Yensek bile haftaya kaybedeceğiz akhisar deplasmanında gibi.

Olumsuz sinerji yaratma amacınızı anlamıyorum maça 1 gün kalmış 52.000 kişinin önüne gelecek olan onlar. Üstelik başımızda fatih terim var.Anlamıyorum bir çok forum üyesini

arkadaşlar muhabbeti bilmiyorsunuz bari gereksiz eleştiri yapmayın lütfen

derbiden derbiye mi giriyorsunuz foruma anlamıyorum ki ?

4. yıldızı taktığımız sezon yine besiktas'la arenada oynarken o hafta emindim kazanacağımızdan, şampiyon olacağımızdan. Şimdi hiç güvenemiyorum takıma, yenileceğiz gibime geliyor. Yensek bile haftaya kaybedeceğiz akhisar deplasmanında gibi.
Lutfen sus
Besiktas kimde kafanda mağlubiyet canlandiriyon gozunu sevdigim

Tersten saplayacağız

Db3vuu8X0AAicjl.webp
Bakın iyi bakın stat ''toki'' demek.Siz de burada olumsuz senaryolar geliştirin. Bravo size 2sene önce beşiktaşlıyım demekten utanan içerde dışarıda koyduğumuz takım şimdi bizle dalga geçiyor. Evet yazmaya devam edin yenileceğiz diye

Ekli dosyayı görüntüle 21195Bakın iyi bakın stat ''toki'' demek.Siz de burada olumsuz senaryolar geliştirin. Bravo size 2sene önce beşiktaşlıyım demekten utanan içerde dışarıda koyduğumuz takım şimdi bizle dalga geçiyor. Evet yazmaya devam edin yenileceğiz diye
Biyerlerine caktiklarimin. Tayyib bunlari madara etti Stad olayindan dolayi. Küfür etmemek icin zor tutuyorum kendini böyle seyleri okuduktan sonra

sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/

Ben de 2 senedir sahamizda kazanan Senol Gunes'i,imza attigindan beri bu maci dusunen Love'i,onde baskidan vucut calimiyla cikma uzmani Tolgay'i,altipasta kafa vurusu imkani yakalamis Talisca'yi dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Ben de 2 senedir sahamizda kazanan Senol Gunes'i;imza attigindan beri bu maci dusunen Love'i;onde baskidan vucut calimiyla cikma uzmani Tolgay'i;altipasta kafa vurusu imkani yakalamis Talisca'yi dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Oh be adamsın uğur

Ben de 2 senedir sahamizda kazanan Senol Gunes'i;imza attigindan beri bu maci dusunen Love'i;onde baskidan vucut calimiyla cikma uzmani Tolgay'i;altipasta kafa vurusu imkani yakalamis Talisca'yi dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Bu postu bir yerlerden hatırlıyor gibiyim.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt