- 2 Nisan 2012
- 43.163
- 22.219
- 2.888
Ulan lig bittikten sonra mı aynı anda oynatacaksınız maçları ?
Hocam size @Sinan Bilgin neden maçların aynı günde veya saatte oynatılmadığını müsait olunca anlatacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan lig bittikten sonra mı aynı anda oynatacaksınız maçları ?
sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/
Kafanda oynadığın maçta sol bekte latovlevici var galiba.sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/
Lutfen sus4. yıldızı taktığımız sezon yine besiktas'la arenada oynarken o hafta emindim kazanacağımızdan, şampiyon olacağımızdan. Şimdi hiç güvenemiyorum takıma, yenileceğiz gibime geliyor. Yensek bile haftaya kaybedeceğiz akhisar deplasmanında gibi.
Nagatomo Quaresmayi karisi olarak ilan edersabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/
Biyerlerine caktiklarimin. Tayyib bunlari madara etti Stad olayindan dolayi. Küfür etmemek icin zor tutuyorum kendini böyle seyleri okuduktan sonraEkli dosyayı görüntüle 21195Bakın iyi bakın stat ''toki'' demek.Siz de burada olumsuz senaryolar geliştirin. Bravo size 2sene önce beşiktaşlıyım demekten utanan içerde dışarıda koyduğumuz takım şimdi bizle dalga geçiyor. Evet yazmaya devam edin yenileceğiz diye
sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/
Ben de 2 senedir sahamizda kazanan Senol Gunes'i;imza attigindan beri bu maci dusunen Love'i;onde baskidan vucut calimiyla cikma uzmani Tolgay'i;altipasta kafa vurusu imkani yakalamis Talisca'yi dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?
Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.
Bu postu bir yerlerden hatırlıyor gibiyim.sabahtan beri maçı kafamda oynuyorum, sağdan quaresmanın yaptığı her orta arka direkte babel tarafından ağlara gönderiliyor :/
Ben de 2 senedir sahamizda kazanan Senol Gunes'i;imza attigindan beri bu maci dusunen Love'i;onde baskidan vucut calimiyla cikma uzmani Tolgay'i;altipasta kafa vurusu imkani yakalamis Talisca'yi dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?
Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.
Hezimete uğrayacaklar. Sesleri kesilecek yarın.Biyerlerine caktiklarimin. Tayyib bunlari madara etti Stad olayindan dolayi. Küfür etmemek icin zor tutuyorum kendini böyle seyleri okuduktan sonra
Taraftar hele sussun sakin olsun. Onlarda yaziklar olsun o zamanHezimete uğrayacaklar. Sesleri kesilecek yarın.
Bu yaşananlardan ve twitterda açtıkları hastagden sonra hırslanmayan agresif olmayan taraftar olmaz diye umuyorum.Taraftar hele sussun sakin olsun. Onlarda yaziklar olsun o zaman