hangi maclarimiz kaldi hicbirini hatirlamiyorum suanda resmen kafam durdu

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi maclarimiz kaldi hicbirini hatirlamiyorum suanda resmen kafam durdu

32. hafta: Teleset Mobilya Akhisarspor - Galatasaray

33. hafta: Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor

34. hafta: Göztepe - Galatasaray

Mutlaka kazanmalıyız.Pepenin yokluğunda Gomise güveniyorum ama ilk başta seyirciye güveniyorum.

Berabere bitirse biz yine şampiyon olabiliriz.Haftaya başak hiç öyle keklik bir maç oynamayacak.Aynı bizim son 2 deplasmanda yaşadıklarımızı yaşayacaklar.Beraberlikte hala bizim şansımız yüksek
Zaten bi o mactan ümitliyim, o macta birseyler olabilir. Lakin osmanliyi yenerlerse bizde bjkyi yemezsek son üc macta puan birakmazlar diye düsünüyorum. Bjkye bu macta galibiyet bile yetmeyebilir.

Screenshot_2018-04-21-23-02-43-022.webp

oo quaresma yarin tutuk oynamak zorunda yarin besiktas zorlanir baya diye dusunuyorum.

Sevgili çatı adayım @Keramettin TANRIVERDİ adminim nerde

Fb
Ts
Gençler
Akbil

maçlarından sonra alanya maçınıda bildi

1524343130223.webp

Adminim ne olur bu maç ?

Son düzenleme:
Bu anı unutmayın arkadaşlar bunun intikamını pazar günü taraftar ve takım beşiktaş'ı parçalayarak cevabını vermelidir...
DaXoA_kXkAEmjio.jpg

Cogumuzun umrunda olmayacaktir ama yazayim.Bugunku gordugu kartla Belhanda da sinira gelmis.

Gelin gelin tinerci köpekleri.Size o arenanın çimlerine öyle bir gömeceğizki şerefli 3 lüklerinize geri döneceksiniz.55 binlik koro ile bunları o sahaya gömeceğiz hiç şüphem yok.Kaldı 1 maç şampiyonluk için.Ondan sonra 9 puanı her şekilde alırız.

Geri
Üst Alt