Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
İç sahada Osmanlı maçında, bir de Sivas deplasmanında. Sivas'ta Denayer sakatlanmıştı. Ondan sonra Maicon - Serdar'a döndük.Maicon ve Denayer ikilisi merkez stoper olarak kaç defa oynadı yan yana?
İç sahada Osmanlı maçında, bir de Sivas deplasmanında. Sivas'ta Denayer sakatlanmıştı. Ondan sonra Maicon - Serdar'a döndük.Maicon ve Denayer ikilisi merkez stoper olarak kaç defa oynadı yan yana?
İç sahada Osmanlı maçında, bir de Sivas deplasmanında. Sivas'ta Denayer sakatlanmıştı. Ondan sonra Maicon - Serdar'a döndük.
Yanlis hatirlamiyorsam o macta Maicon sag tarafta oynamisdi, Denayer ortada. Uclu defansla cikmisdik tipki Malatyaspor maci gibi5 gol yedigimiz Başşak maçinda da yan yana oynamişlardi diye biliyorum
Doğrudur Serdar cezalıydı o maçta da. Direkt hafızadan silmişim o maçla ilgili hiçbir şey hatırlamak istemiyorum.5 gol yedigimiz Başşak maçinda da yan yana oynamişlardi diye biliyorum

Goztepeyi bir kenara birakirsak , oynayacagimiz 3 takima da bu sezon maglubiyetimiz var , biraz beni dusunduren o
Gs 0-2 akhisar
Bjk 3-0 Gs
Malatya 2-1 Gs
hangisinde tudor var , hangisinde kadro eksik ,dogrudur ama gram puan kaybi olmamasi gereken surecte oynanacak 4 macin 3 une maglup olmus olmak da guzel istatistik degil
Başakşehir beşiktaş'a göre daha derli toplu sistem takımı, ki bjk'yi darma duman ettiler onlara bile top yaptırmadıkÇok zor bir maç olacak. Medyası, TFF’si maç öncesi baskı kurmaya başladı bile. Çıkıp 1 saniye bile mücadeleden kaçmadan, çok akıllı oynayarak almalıyız maçı.
Beşiktaş kadro olarak ilgin en iyi takımı. Maça da Şampiyonlar Ligi konsantresi ile gelecekler bugün bir mucize olur da Malatya’ya puan kaybetmezlerse.
Başakşehir beşiktaş'a göre daha derli toplu sistem takımı, ki bjk'yi darma duman ettiler onlara bile top yaptırmadık
Öyle 50 bin kişi önünde oynamak kolay değil.
Bizim takımdan ziyade taraftarın başakşehir maçında ki gibi olması halinde bjk çıkamaz
TapaTalK
Quaresma caner şenol'a iyi baskı olurBaşakşehir beşiktaş'a göre daha derli toplu sistem takımı, ki bjk'yi darma duman ettiler onlara bile top yaptırmadık
Öyle 50 bin kişi önünde oynamak kolay değil.
Bizim takımdan ziyade taraftarın başakşehir maçında ki gibi olması halinde bjk çıkamaz
TapaTalK
Taraftar 2 tık daha iyi olucak bence , özellikle q7 ye fena baskı olucak
Çok zor bir maç olacak. Medyası, TFF’si maç öncesi baskı kurmaya başladı bile. Çıkıp 1 saniye bile mücadeleden kaçmadan, çok akıllı oynayarak almalıyız maçı.
Beşiktaş kadro olarak ilgin en iyi takımı. Maça da Şampiyonlar Ligi konsantresi ile gelecekler bugün bir mucize olur da Malatya’ya puan kaybetmezlerse.