Geçmiş olsun keşke sakatlanmasaydı biz bejekeliler gibi değiliz.

Şenol Güneş kendini atmazsa , yedek oyuncuları dayak yemek için taraftarımızı kışkırtmazsa, sahadaki apaçileri top yerine hakemle oynamazlarsa bu maçı KAZANIRIZ.
Son 3 deriz

30 senedir hiçbir beşiktaş maçı beni heyecanlandırmadı yine bir fenrr maçı havası yok ama ilk kez döve döve ağlata ağlata kanırta kanırta koyalım istiyorum ...

malatya macındaki oyunu yada fener macındaki oyunu bize oynasınlar yeterki bunu yapsınlar,ki bence fazlasını yapamıyorlar artık

son maclarda tek yolları bu.

Maçtaki en büyük korkum stoper ikilimiz. İkisi de hiç güven vermiyor bana. Umarım bu kez yanıltırlar. İç sahadaki Fb maçında da 80 dk bu ikisi oynamıştı sanırım. O gün iyi savunma yapmıştık, sıkıntı hücumdaydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda’ya bakıyorum bide Talisca’ya aralarında dünya kadar fark var sezon sonu ne olursa olsun göndermek lazım şu çapsızı...
Aldıkları parayı konuşmuyorum bile...

Tek hücum planları var içeriye orta kesmek.Taliscanın başına ver fernandoyu biterler.Zaten başka hücum etme şansları yok.Başakşehir maçından daha çok çekiniyordum açıkçası.Çünkü çok organize bir takım.Kazasız belasız geçtik.Bu maçta içim rahat.21 e az kaldı.Belkide son viraj.Mayıslar da her zaman bizimdir.

Başakşehir maçındaki gibi ilk 20 dk sağlam bir baskı yapıp sonra ki 25 dk topa sahip olmalıyız ikinci yarı da 20-25 dk sağlam baskı yapıp skora göre oyuna ya daha hareketlilik getirebiliriz ya da oyundaki tempoyu düşürebiliriz.

Bundan 6-7 hafta kadıköyden önce bu takım son senelerde derbilerde puan bile alamıyordu rakipler fenerle oynayın dediler oynadık, trabzon size ters geliyorlar yendik, başakşehire karşı hiçbir şey yapamazsınız dediler yıktık geçtik... Sıradaki gelsin :D
Fenerbahçe dep: 1 puan
Trabzon iç: 3 puan
Başakşehir iç: 3 puan

İç sahada oynadığımız da başakşehir gibi pas yapan takımı bile futbol oynatmadık sahada takım tribünde taraftarın basmadığı alan kalmadı iç saha en büyük güçtür beşiktaş yok leipzig, monaco ve porto'yu deplasman da yenmiş vs bunlar hikaye türkiyedeki atmosfer ve ortam hiçbir yerde yok hele ki derbi maçlarında beşiktaşı gördük o şampiyonlar liginde abartılan takım fenerbahçe ve başakşehir deplasmanından puan dahi alamadılar hatta pozisyona dahi giremediler. Her şey bizim elimizde beşiktaş'ı yenelim ve şampiyonluğa 1 adım daha yaklaşalım...

Tek hücum planları var içeriye orta kesmek.Taliscanın başına ver fernandoyu biterler.Zaten başka hücum etme şansları yok.Başakşehir maçından daha çok çekiniyordum açıkçası.Çünkü çok organize bir takım.Kazasız belasız geçtik.Bu maçta içim rahat.21 e az kaldı.Belkide son viraj.Mayıslar da her zaman bizimdir.

Akhisar ve Göztepe deplasmanları düşündürüyor beni. Alanya karşısında 0-2’den maç vermeye yaklaşan takıma güvenemiyorum deplasmanlarda. Ama bunu alırsak o havayla Akhisar’ın içinden geçeriz bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlara koymanın yanında kart da göstertmeliyiz ki kayseri de koysun 4. olsun şerrolar

Kanırta kanırta hanımefendi Beşiktaş yapıcaz demiş miydim

O gün ki atmosfer bundan daha ateşli olacaktır çünkü başımızdan Fatih Terim var direk baskıyı 2 kat arttırıyor

Geri
Üst Alt