Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.198
- 24.227
- 3.093
Hayri bey olsaydı şunu yazardı.
# Haşırt Diye Geçireceğiz#
# Haşırt Diye Geçireceğiz#
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde persembe cikiyor ama bonuslulara carsamba basliyor satis.Bilet bulursam stadda olacam Insallah
Ne zaman cikar biletler bilgisi olan var mi?
Ve ciktigi an internetten alabilirmiyim sizce? Passolig var
2 senedir biz bunlara evde yeniliyor muyuz. Yuh ya bunları takmadigimiz daha skorları hatirlamamamdan belliGolü erken bulursak duman ederiz bunları en az 2 kırmızıları var net .. ağlaya ağlaya dönecekler çöplüklerine 2 senedir iddasız takımı yeniyorlar g kalktı bunların işte meydan görüşeceğiz..
Ağlak, 2 kez şampiyon olunca kendini Türkiye nin en büyüğü sanan tiner tayfasını mı alkışlayacağım?2 senedir iddiasız takımlara karşı zar zor kazanıp hava yapıyolardı biz tt arena da kazanıyoruz diye.
Hamzayla şampiyonluk yolunda yenemediler fatih hocayla da yenemezler. Yılın sürprizi olur kazanırlarsa. Zaten kazanırlarsa yüksek ihtimal şampiyon olurlar bize de alkışlamak düşer.
TapaTalK
Gelip seni burda hak ederek yenerlerse bk atmanın anlamı yok.Ağlak, 2 kez şampiyon olunca kendini Türkiye nin en büyüğü sanan tiner tayfasını mı alkışlayacağım?2 senedir iddiasız takımlara karşı zar zor kazanıp hava yapıyolardı biz tt arena da kazanıyoruz diye.
Hamzayla şampiyonluk yolunda yenemediler fatih hocayla da yenemezler. Yılın sürprizi olur kazanırlarsa. Zaten kazanırlarsa yüksek ihtimal şampiyon olurlar bize de alkışlamak düşer.
TapaTalK
Aksine bu kadar desteklemelerine rağmen şampiyon yapamadıkları akbilspor için hakemlere gülerim daha iyi.
Gelip seni burda hak ederek yenerlerse bk atmanın anlamı yok.
He içten tabi ki başak şampiyon olsun isteriz ama yenemediğin bileği tebrik ediceksin
TapaTalK

Yav sabah sabah nasıl demeç bunlar ben ne diyorum sen ne diyosun hekimmmGelip seni burda hak ederek yenerlerse bk atmanın anlamı yok.
He içten tabi ki başak şampiyon olsun isteriz ama yenemediğin bileği tebrik ediceksin
TapaTalK
Bizi burda hakkıyla yenmek? Hakemler yıllarca yendi. Ayrıca biz tinercileri terbiye ettiğimiz herhangi bir yıl düzgün bir demeç verildiler mi? Bk atmam zaten yeterince bklu bir takım.
Bize karşı şuan savunulacak bir yanları yok. Tiner etkisini bitirme vakti![]()
Aslında beşiktaşı kitlemek çok basit başakşehir 1-0 yendiği maçtaki organizasyonun aynısını yapmalıyız.Kanatlarını kesip bekleri kitlemeliyiz.Orta sahada ise belhandanında yardımı ile birlikte 3 e 2 üstünlük sağlamış oluruz. Talisca pres yapmıyor o konudan rahatız. İlk 15 dk dan gol bulursak iş kopar zaten +taraftar da agresif olursa kırmızı kartı görürler ve içlerinden geçeriz . Zaten vida-Tosic ikilisi aşırı uyumsuz.Herşey bizim elimizde .Nagatomodan çok şey bekliyorum başakşehir maçındaki gibi ve Quaresmayı durduracağına da inanıyorum.
Yav sabah sabah tiner mi çektin nasıl demeç bunlar ben ne diyorum sen ne diyosun hekimmm
TapaTalK
Şurda beşiktaş'ı haklıysa savunuruz neyin derdi bu anlamadımYav sabah sabah tiner mi çektin nasıl demeç bunlar ben ne diyorum sen ne diyosun hekimmm
TapaTalK
Yok kardeş öyle bir alışkanlığım yok. Aksine sekiztaşı savunanın kullandığından şüphe ederim. Böyle garip sorular sorup tiner tayfasını savunacaksan alıntı yapma muhattap olmayız olur biter.
Şurda beşiktaş'ı haklıysa savunuruz neyin derdi bu anlamadım
Ki burda savunma yok gelip bizi burda yenicek takım hak eder şampiyonluğu dedik. Bırakın bu tarz fanatizimi. Burası antu filan da değil yok sekiztaş filan çocuk çocuk haraketler yapmayın şurda
TapaTalK
Tamam o zaman beni alıntılamayacaksın kardeşim benim uzatma konuyuŞurda beşiktaş'ı haklıysa savunuruz neyin derdi bu anlamadım
Ki burda savunma yok gelip bizi burda yenicek takım hak eder şampiyonluğu dedik. Bırakın bu tarz fanatizimi. Burası antu filan da değil yok sekiztaş filan çocuk çocuk haraketler yapmayın şurda
TapaTalK
Neyi nerde yapacağımı sana soracak değilim. Ayrıca çocuk hareketleri dediğin yıllarca yendiğimiz de onların yaptıklarıdır. Olimpiyatta yendiğimiz maçta neler yaşandı gelip elini sıkıp tebrik mi ettiler?
Çok konuşulacak konu değil benim için. Yazdıkların senin fikrin bunlarda benim.