Ndoye’dan sonra Seleyznov belasi cikti basimiza anasini satim.

Belhanda adam gibi oyna, bari bugun duzgun oyna. Saat kac olmus heyecan dan yatamiyoruz... medel ve Q7 feci provoke etme cabalarina girecek. Yine , yeniden mac satma

Bide Selcuk oynuyormus Fernando un yaninda... Atiba+Talisca ya karsi facia olur bu.

Yok ya ne selçuğu atibada sakattı iyileşti mi maç ritmi buldu bilmiyorum ama farketmez orta saha üstünlüğü bizde bu maç

Ndoye’dan sonra Seleyznov belasi cikti basimiza anasini satim.

Belhanda adam gibi oyna, bari bugun duzgun oyna. Saat kac olmus heyecan dan yatamiyoruz... medel ve Q7 feci provoke etme cabalarina girecek. Yine , yeniden mac satma

Bide Selcuk oynuyormus Fernando un yaninda... Atiba+Talisca ya karsi facia olur bu.

Yok ya ne selçuğu atibada sakattı iyileşti mi maç ritmi buldu bilmiyorum ama farketmez orta saha üstünlüğü bizde bu maç

İnsallah. Donkun oynamasi sart Talisca yuzunden.

Sa uykusundan feragat edip maca dakikalar sayan gercek gs sevdalilari

Taraftara çok iş düşüyor, sahada bir dakika olsun ses kesilmemeli.
Elbette tempo düşecektir maçta zaman zaman ama taraftar bu maçın önemini idrak ediyorsa desteği de buna göre vermeli.
İlk dakikadan itibaren rakibi taraftar ile baskı altına almalıyız.
Zaten Fenerbahçe ile olan derbiden dolayı gerginler, bize de aynı tarifeyi uygulamaya çalışacaklar ama oyuncular ve özellikle saha kenarı soğukkanlı olmalılar.
Eğer bariz hatalar yapmazsak bu maçı kesinlikle kaybetmeyiz.
Takım da hoca da taraftar da maçın ne kadar kritik olduğunun farkında, takımın kaliteli isimleri dediğimiz oyuncular sorumluluk almalı ve kalitesini ortaya koymalı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okadar Kritik bi maç ki, alacağımız galibiyet bejekeyi 5 sene geri teper. Şampiyonluk biter, şampiyonlar ligi gelirleri sıfırlanır ve oyuncularının çoğuda zaten ya ayrılır yada bidaha sittin sene aynı performansı veremezler. Şenolda gidecek ztn bir sonraki sekiztaş şampiyonluğu anca 7-8 sene sonra olur.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

BmNqIf3IgAAPKq5.webp

belhanda ve feghouli iyi değil vasat oynasalar yeter, galibiyet gelir

Bugün tinercilerin meydanın boşluğundan faydalanarak oluşturduğu 2 sezonluk hegemonyasına son verme günü bugün onları ait olduğu seviyeye gönderme günü bugün Galatasaray'ın yeniden küllerinden doğuş günü Allah yar ve yardımcımız olsun.

......... de parası verilmeyen karılara çevirmeliyiz bu pislikleri. puan vermemeliyiz. 3-0'ın intikamını feci şekilde almak lazım .

Geri
Üst Alt