Hoca şu Belhanda'yı çıkarmazsan oyundan emin ol hakem çıkaracak...

belhanda'nin sarisi var hoca. bunun ne yapacagi belli olmaz. hic sevmesemde selcuku sok

Garry ilk yari cok kotuydu ama ikinci yari cok bos alan olabilir. O yuzden su an cikmamali

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Son 10 dk gibi geçmez yalnız ikinci yarı çok geride karşılıyoruz beşiktaşı defans hattının riskli bir bomba olduğu gerçeğide var ileride basıp hataya zorlamak lazım. Rodride çok kopuk bir de sağ tarafıda kullanmak lazım.

Top oynamasına izin veriyoruz Beşiktaş'ın. Şu ortalardan biri başımıza bela olabilir. Zaten Talisca vurdu bir tanesine sonlara doğru. En azından topa biraz daha sahip olabilmeliyiz. Ev sahibi gibi oynayamadık.

nerden bu yorum ben bulamadim forzada antuda
Jimmer Fredette - 29.04.2018 19:43
bos.gif

Nagatomo´nun karşısına elia-visca geldi hepsini süpürdü‚dirar geldi süpürdü‚şimdi quaresma geldi etkisiz kaldı.Lens bakalım ne yapacak.
Gerçekten çok kaliteli bir sol bek.Gelirken çöp demiştim‚haksızlık etmişim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarının başlarında gol bulursak bu iş biter.. Bulamazsak sıkıntı

Gomis'in o pozisyonda amacı neydi? Madem kaleye vuracaksın hızlıca git neyi bekliyorsun 2 saat

belhanda kötü ama en feghouli en az onun kadar kötü

2 arapin 1i çikmasi lazim sinan guemuesh için

Gomis Pepe'yi hava toplarında adeta ezdi.Onun dışında samuray iyi oynuyor.

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de ilk yarısını önde kapattığı 15 maçın 14'ünü kazandı ve sadece iki puan kaybetti (1B). Sağlam. (OptaCan)

Feghouli etkisiz eleman. Hicbir sorumluluk almiyor. Aldigi toplarin da icine ediyor. Bos alan bulacagimizida dusunursek kesinlikle Sinanin maci

Hücum hattımız komple kazma. Ama yine de Garry ve Gomis'in sahada kalması gerekiyor. Garry dışında kontra silahımız yok.

Belhanda ve Feghouli zarar verdi sadece.

Donk ise mücadele veriyor ama çok yavaş kaldığı için sürekli yenildi Talisca'ya. Selçuk'u deneyebiliriz orada. O da kötü ama başka adam yok.
RENKTAŞ SEN NE DİYORSUN GİT AMERİKAN FUTBOLU İZLE SELÇUK'A 111111111111111111 AVATARINA 2222222222222222222

Geri
Üst Alt