Süper Lig 17/18 H:31 | Kasımpaşa 1-4 Fenerbahçe | MS | 28 Nisan

hic ümitlenmeyin bu takimin adi kasimpasa

cropped_content_galatasarayin-yillar-once-kazandigi-16-dakika-sonra-gelen-16sampiyonlugu_N6KjNybTbHA23Vt.jpg

Bi sakin, bi dk bi sakin.

Fener atar birazdan, fazla heveslenmeyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abartmayın şu işi bu kadar. Fenerin de net penaltısı verilmedi. Her boka hakem hakem diye ağlamaktan yorulmadınız mı? Kasımpaşa fenevden daha iyi oynuyor. Fenerin her zamanki şansı olmazsa berabere bitebilir en azından.
birader macin basindada kasimpasanin penaltisi verilmedi. cuneytin ne bok oldugunu iyi biliyoruz. bize bos yapma.

Var uğur nasıl yok

a) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne
bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına
bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan
takım üstün sayılmaz.)

Bu maçı takip etmeye gerek yok bence de neyse. Önemli olan kilit maç yarınki maç. Bizim maçımız. İpler bizim elimizde 4 maçı kazanıp işi bitirmeliyiz.

I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne
bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına
bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan
takım üstün sayılmaz.)
aynen bende ona bakıyordum
Süper Lig'de hangi averaj var: İkili averaj mı, genel averaj mı? | Goal.com

bakılır,
takım üstün sayılmaz.)

Yeni değişmiş olmasın o sezon çok küfür etmiştim hatta hakeme iyi hatırlıyorum

Geri
Üst Alt