Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Sonunda be... Hadi bir tane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde ikili averajda deplasman golu kurali yok degerli ahbaplarim.
birader macin basindada kasimpasanin penaltisi verilmedi. cuneytin ne bok oldugunu iyi biliyoruz. bize bos yapma.Abartmayın şu işi bu kadar. Fenerin de net penaltısı verilmedi. Her boka hakem hakem diye ağlamaktan yorulmadınız mı? Kasımpaşa fenevden daha iyi oynuyor. Fenerin her zamanki şansı olmazsa berabere bitebilir en azından.
Fener atar birazdan, fazla heveslenmeyelim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Var uğur nasıl yok
Paşanın penaltı dediğin pozisyon bizim maçta çalınsa ağlardınız burada. Sen boş yapma.birader macin basindada kasimpasanin penaltisi verilmedi. cuneytin ne bok oldugunu iyi biliyoruz. bize bos yapma.
aynen bende ona bakıyorduma) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne
bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına
bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan
takım üstün sayılmaz.)
a) Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne
bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa bu müsabakalardaki gol averajına
bakılır. (Bu müsabakalarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan
takım üstün sayılmaz.)
cuneytin akrabasimisin birader. hala bos yapiyorsunP
Paşanın penaltı dediğin pozisyon bizim maçta çalınsa ağlardınız burada. Sen boş yapma.
Cuneyt 2-1'lik mactaki taci gorse ikiliyi almistik ona sovuyorduk.Yeni değişmiş olmasın o sezon çok küfür etmiştim hatta hakeme iyi hatırlıyorum
Yeni değişmiş olmasın o sezon çok küfür etmiştim hatta hakeme iyi hatırlıyorum