Süper Lig 17/18 H:31 | Osmanlıspor 1-4 Başakşehir | MS | 29 Nisan

Aynı anda Beşiktaş'a, Fener'e ve Başak'a koymanın formulü aslında çok basit. Tinercilere bu akşam 3-0 koy, puan farkı 4 olsun. Başak maçı böyle biterse onlarla da puan farkı 4 oluyor. Farklı kazandığımız için fenerde babayı alıyor ve 1 mağlubiyet hakkımız daha oluşuyor. Kısacası Beşiktaş'a Bayern tarifesi uyularsak 3 takımada aynı anda koymuş oluyoruz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjk 10 kişi kalırsa kiev tarifesi uygulamak lazım
Dün gibi hatırlarım acımadılar

TapaTalK

Daha önce bizim maçın konusunda mesajım var konu ile ilgili, şu Başakşehir bir takılsın, biz de akşama kazanalım da en azından Şampi............ durumuna gelelim o kadar havaya girdik ve hazırlıklar yaptık.

akşam kazanamayacağımızı düşünen bıraksın bu işleri muhasebeciliğe başlasın. koyar geçeriz, panik yapmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünya yıldızı oyundan alınmış, keşke çıkmasaydı bu fena

akşam koyup geçelim gerisi bizi ilgilendirmez, puan kaybı olmaz son 3 maçta, hesaba kitaba gerek yok

Kendin cümlenin içinde soruna cevap vermişssin sonrada bu maçın öneminin abartıldığını düşünüyorum demişssin.Olduki son maç 1 0 öndesin 90 da 1 tane yedin 1 1 bitti.Bu beraberlikle şampiyon oldun.Başak yendiğini farzet bugun o golle belkide bir anda 3.olacaksın.Arkadaşlar klasik olacak ama kafanızmı iyi sizin.Bu saattete erken ama rakı içmek için.Sıcaklar vurdu yada kafalara.

Ben ne demek istedigimi tam anlatamadim. Herkesde soyle bir hava var. Basak bu mac puan kaybetsin biz kazanalim yuzde %99 sampiyonuz. Hayir. Su saat itibariyle sampiyonluk sansimiz %51 ise besiktasi yendigimizde en fazla %70 olur. Iki tane baba gibi deplasmanimiz var hala. Avantaj saglamaz mi bize basagin puan kaybi? Evet saglar. Ama burada abartiliyor saglayacagi avantaj. Bizim her turlu onumuzdeki 4 maci kazanmak icin sahaya cikmamiz gerekiyor.

Kendin cümlenin içinde soruna cevap vermişssin sonrada bu maçın öneminin abartıldığını düşünüyorum demişssin.Olduki son maç 1 0 öndesin 90 da 1 tane yedin 1 1 bitti.Bu beraberlikle şampiyon oldun.Başak yendiğini farzet bugun o golle belkide bir anda 3.olacaksın.Arkadaşlar klasik olacak ama kafanızmı iyi sizin.Bu saattete erken ama rakı içmek için.Sıcaklar vurdu yada kafalara.

Ben ne demek istedigimi tam anlatamadim. Herkesde soyle bir hava var. Basak bu mac puan kaybetsin biz kazanalim yuzde %99 sampiyonuz. Hayir. Su saat itibariyle sampiyonluk sansimiz %51 ise besiktasi yendigimizde en fazla %70 olur. Iki tane baba gibi deplasmanimiz var hala. Avantaj saglamaz mi bize basagin puan kaybi? Evet saglar. Ama burada abartiliyor saglayacagi avantaj. Bizim her turlu onumuzdeki 4 maci kazanmak icin sahaya cikmamiz gerekiyor.

öncelikle relax.
evimizde malatya yı mı yenemeyeceğiz, şampiyonluk maçında göztepeyi mi. bi tek akhisar var, onu da bjk galibiti alan bi takım kazanır her türlü.
önemli olan bu akşam, koyup geçelim % 99,9 şampiyonuz, hele şu an başak puan kaybederse % 100 şampiyonuz akşam kazanınca.
Akşam koyacaz, herkes inansın

Rakiplerinde 4 maci kalıyor

Golu yediler salaklar.

hacı tinercileri 1-0 yensek de puan farkı 4 oluyor

biliyorum ama bu seferde fenerliler yine averaj hesabı yapmaya başlayacak kısacası bu akşam farklı kazanırsak hepsini koyuyoruz

akhisar deplasmaninda oldugu gibi hemen ikinci yarinin basinda attilar

Yediğin çalıma sokayım kardeşim. Babam yemez o çalımı ya. Göz göre göre.

bi kurtulamadik bu Viscadan

Bu viscayi niye hic almaya dusunmedik

Geri
Üst Alt