Süper Lig 17/18 H:31 | Osmanlıspor 1-4 Başakşehir | MS | 29 Nisan

Bir frikik sansi.

Avcı bayağı risk aldı Osmanlı geriye yaslandı bu maç berabere bitmez gibi

arda ile emre aynı anda sahadayken o kadar rahat izliyordum ki maçı, iki koşmayan adam. arda çıkınca sıkıntıya girdi maç, dayan osmanlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ben niye açtım ki bunların maçını ölüyü dirilttim yine..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda çıkınca kazanma şansları arttı tabii

Alnitak Alnilam Mintaka

Takilmayin cok bu maca. Sampiyonluk icin onumuzdeki 4 maci da kazanmaliyiz bu kadar.

Osmanli cok etkisiz kalmaya basladi

öncelikle relax.
evimizde malatya yı mı yenemeyeceğiz, şampiyonluk maçında göztepeyi mi. bi tek akhisar var, onu da bjk galibiti alan bi takım kazanır her türlü.
önemli olan bu akşam, koyup geçelim % 99,9 şampiyonuz, hele şu an başak puan kaybederse % 100 şampiyonuz akşam kazanınca.
Akşam koyacaz, herkes inansın

Bu dedigin maclari kazanamayiz demedim. Benim demek istedigim bu macin sonucundan bagimsiz bizim her maci kazanmak icin sahaya cikmamiz lazim.

Şom ağızlarımızı açmayalım.Bırakın izlemeyin maçı benim gibi.Olacaksa da olur zaten

öncelikle relax.
evimizde malatya yı mı yenemeyeceğiz, şampiyonluk maçında göztepeyi mi. bi tek akhisar var, onu da bjk galibiti alan bi takım kazanır her türlü.
önemli olan bu akşam, koyup geçelim % 99,9 şampiyonuz, hele şu an başak puan kaybederse % 100 şampiyonuz akşam kazanınca.
Akşam koyacaz, herkes inansın

Bu dedigin maclari kazanamayiz demedim. Benim demek istedigim bu macin sonucundan bagimsiz bizim her maci kazanmak icin sahaya cikmamiz lazim.

bu maçta puan kaybederse başak bir beraberlik hakkımız oluyor, o yüzden önemi var bu maçın

ulan kaçar mı o

Geri
Üst Alt