Süper Lig 17/18 H:31 | Osmanlıspor 1-4 Başakşehir | MS | 29 Nisan

Yanlış anladınız ben bjk veya fbnin ikinci bile olmasını istemiyorum çünkü ceza alalım diye heyecanla bekliyor onun bununkiler.

Ya sokarim tasaksehire ya herro ya merro yenilsinler iste su saattej sonra kafam hesap kaldiramayacak durumda. Besiktasa koyacagiz

Yalniz aramızda çok acayip kafalar var, okurken cinnet geçiriyorum.

Başak'ın yenilmesi bizim için iyi olur. Üzerimizdeki baskı azalırsa daha iyi oynarız.

Ula oğlum manyak mısınız
Yenilsin bu zurnacılar işte bi de bunların mı tepemize çökmesini istiyorsunuz kaç kişiyle uğraşıyoruz
Ekarte olsun onun bunun çocukları

Bu macin oneminin abartildigini dusunuyorum. Bu macin sonucu bize sadece bir beraberlik hakki verir. Fazlasi degil. Yani besiktasi yenersek sampionuz diyemeyiz hibir sekilde. Akhisar ve Goztepe maclari da final.

ne diyonuz la, yenilsinler, akşam da biz basıp geçeriz rahat rahat şampiyon oluruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka maka bir yana bu fener bizi genel averajda geçme olasılığı çok fazla. Karabüke gol olup yağacaklar.
Çok dikkatli olmamız lazım.

Gscimbom Mobile

Arda kara kara ‚aksama kimi desteklesem acaba‘ diye düsünürken Musa kendinden üc Kere top kapti ?

Fener haftaya bursaya takilacak relaks, 3 haftadır üstünde calisip analiz yaptığım bir maç.

Geri
Üst Alt