Suat Kutlutürkan
Sarı Üye
- 24 Ekim 2017
- 285
- 76
- 273
0-2skor alayım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0-2skor alayım

Bu korkuların hepsi yersiz, yaklaşık 4-5 hafta önce söyledim. Galatasaray şampiyonluk yarışına girdiyse mağlup çıkmaz. Kimyamıza ters
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen gönlünü ferah tut renktaş, sezon sonu hep beraber kutlayacağızBu korkuların hepsi yersiz, yaklaşık 4-5 hafta önce söyledim. Galatasaray şampiyonluk yarışına girdiyse mağlup çıkmaz. Kimyamıza ters
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de inanıyorum şampiyon olacağımıza da yine de insan düşünmeden edemiyor
Fb ile çok dalga geçtik zamanında kaderin cilvesi bu ya başımıza gelmesin de :/
Ne gibi renktaş konuya fransız kaldımRdaş görevini yaptın mı bu maç için ?
Gözden kaçırmışım
Ne gibi renktaş konuya fransız kaldım![]()
"Çocuktan al haberi"deki çıtıpıtı kız nisan aktaş, çok şeker bişeyÜstat yemin ediyorum tartışmalardan kararan içimi açtı avatarın kim bu lolipop![]()
Uğur ile yaptığınız totemden bahsediyorum![]()
Totem yapmadık valla yav senin üstteki postunu görünce direk aklıma bu geldiydiUğur ile yaptığınız totemden bahsediyorum![]()
Valla dünyadan haberimiz yok en son ne zaman televizyon izlediğimi hatırlamıyorum anasını satayım ben de senin kızın filan sanmıştım"Çocuktan al haberi"deki çıtıpıtı kız nisan aktaş, çok şeker bişey![]()
egemendi o maç günü yaptırırız![]()
Bana dalma artık üstat sen beni al koç başı olarak millete dal hürmetler ismailenver kaçarDoğru ya karıştırdım![]()
Bana dalma artık üstat sen beni al koç başı olarak millete dal hürmetler ismailenver kaçar![]()
Bizim bi yiğen var ufak o bakarken izliyorum arada bende. Böyle kızım olsun başka bişeyim olmasın yahuValla dünyadan haberimiz yok en son ne zaman televizyon izlediğimi hatırlamıyorum anasını satayım ben de senin kızın filan sanmıştımİş ve galatasaray dışında bir hayatımız yok hürmetler...
Ben kendisine sordum maçı kafanda oynadınmı diyeDoğru ya karıştırdım![]()