- 12 Temmuz 2009
- 60.925
- 24.285
- 3.138
Ya bi sus soktugumun Aykutu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahım inşallah kazanırız.
Disarda Karabüke karsi kac tane atarlar peki sence?fener +1 averaj yapabildi bugün. 4,5 atarsak bugün fener devre dışı kalır net.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konyaspor macinda avaraj yapamazlar bence.
Dany bugün fişek gibi oynayacaktır.Milletin eski elemanları yatış yapar bizimkiler bize bilenir bu her daim böyle olmuştur.Bkz:Stancu,Olcan
Karabük kaybetmiyecekDisarda Karabüke karsi kac tane atarlar peki sence?
Konyaspor macinda avaraj yapamazlar bence.
Serefsiz federasyon. Bu moral bozuklugu umarim futbolculara yansimaz. Fenerbahce rahat oynayip yenseydi belki sorun olmazdi ama su son dakika goluyle fedarasyon net amacina ulasti.
Prim vermeyelim lutfen. Konsantrasyon
Ben bayadir Konyaspor macindan umutluyum, bence konyaspor son macinda kurtaracak kendini ve 1 veya 3 puan alacak fenerden insallah.5,6 tane atarlar bence ama biz bugün kazanırsak zor o kadar bile atamazlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla hepsi tamam da Stancunun bende yeri ayrı
Gençlerbirliği ile oynadığımız Hamzalı sezonda son dakika da güzel bir pozisyon kaçırmıştıD
Zaten disdan yardim olmadan hayatda son macda küme mücadelesi veren konyayi yenemezlerBen bayadir Konyaspor macindan umutluyum, bence konyaspor son macinda kurtaracak kendini ve 1 veya 3 puan alacak fenerden insallah.
Avaraj konusu biraz sisirilmis bence, maci alalim 3 puan ile devam edelim.
Konyanin kadrosu oyle kumeye dusecek kadar kotude degil ayni zamanda haftaya kayip ederler insallah konya son maca birakirlarZaten disdan yardim olmadan hayatda son macda küme mücadelesi veren konyayi yenemezlerBen bayadir Konyaspor macindan umutluyum, bence konyaspor son macinda kurtaracak kendini ve 1 veya 3 puan alacak fenerden insallah.
Avaraj konusu biraz sisirilmis bence, maci alalim 3 puan ile devam edelim.
5,6 tane atarlar bence ama biz bugün kazanırsak zor o kadar bile atamazlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi