Acil 3. golü bulmalıyız. Ben anlamıyorum bizim takım 2-0 yapınca maç bitmiş gibi davranıyor, oyunu rölantiye alsa amenna ama adeta rakip gol atana kadar biz oynamıyoruz felsefesi ile sahada bulunuyorlar.

fazla kötü oynayan yoktu sahada

45 dakika kaldı inanın arkadaşlar bu maçı alacağız inşallah. Düğündeyim ama maç seyderiyoruz artık Şampiyon CimBom yazdıracağız!

Feghouliyi ortasahaya çekip Sinan’ı sağ kanata alarak deneme yapsak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyiki 2-0 öndeyiz abi top bi orda bi burda bu takım 3 tane atmadan biz rahat rahat maç izleyemiyoruz hiç 2-0 öndeyiz halen içim rahat değil :D 2. yarı fişi çekip bitirsek 3-0 ile.

donk başgan şiir gibi oynuyor bu ligin üstünde bir oyuncu çok net.

Ali palapislik hangi düşene penaltı çaldı orada.

İlk yarı itibariyle garry 2 gol, feghouli ve Selçuk birer asist, Akhisar adına kaçan bi penaltı var.
Oyun olarak çok iyi olmasakta maç istediğimiz gibi gidiyor, bu tarz maçlarda oyunun değil skorun önemi var hafta olmuş 32.
İnşallah ikinci yarıyıda kazasız belasız atlatırız.

Hakem skor olarak durdurmaıyorum bari cezalı oyuncu yaratmaya bilenmiş

hoca takımı yaslayıp kontratak golü arıyor ama aşırı yaslandık, alanya maçı gibi olmasın sonu. 3ü bulup rahatlamalıyız. ikinci yarı sinan selçuk yerine oyuna girerse çok daha iyi bi oyun ortaya koyabiliriz.

2. goldeki defanstaki kısa paslar süperdi yalnız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem bize kırmızı kart vermek için aşeriyor.. öksürsek sarı kart veriyor

Selcuk sen nasil bir copsun yaw

Insan bu kadar mi geriye gider, bir ise yaradigin yok

Fatih hocaya helal olsun, Fernando gibi defansif orta sahayi ve pili bitmis Selcuk'u 8 numarada oynatip 2 0 onde olmak buyuk basari, orta sahada kreatif oyuncu yok

Fernandonun oynadığı yer beni aşırı rahatsız ediyor yapma be güzel hocam

Seref yoksunu tetikci hakemleri de yerin dibine gömecegiz

Geri
Üst Alt