Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.923
- 13.024
- 2.343
Tamam iban yolluyorum sana ateşle kupon ücretini
Kaç para yatırıyon ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam iban yolluyorum sana ateşle kupon ücretini
Karabük-Bursa maçındaki hakemi dersen evet o hakem bariz maçı Bursa'ya kazandırmaya çıkmıştı ki o maçta Bursa 3 almasa kesin düşüyordu.2 tane uyduruk penaltı verdi
Doğru 1 hamle
Renktaslar konuyu okuyunca insan karamsarliga dusuyor. Umarim yazdiklariniz totem amaciyladir.
Emrah renktas saolsun yardimci olduŞifreyi hatırlamışsın renktaş.
Tekrardan hosgeldin.Emrah renktas saolsun yardimci olduŞifreyi hatırlamışsın renktaş.
Sağolasın hoşbuldum.Tekrardan hosgeldin.
Hg müdürRenktaslar konuyu okuyunca insan karamsarliga dusuyor. Umarim yazdiklariniz totem amaciyladir.
Sağolasın hoşbuldum.Hg müdür
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Linnes olabilir hem iyi mucadele eder hemde oyun kurma ozelligi fena degil Mariano olsaydi onuda acikta kullanabilirdik aslindaYa Linnes ya Denayer ikisinden biri orta sahada oynamalı bu maç. Tolga ve Selçuk ikilisinden birisini bile görmek dahi istemiyorum.
Akhisar dirençli bir orta sahaya sahip değil. Geçen sene de Josue oynamıştı merkezde gayet de iyi oynamıştı.
Selçuk veya Tolga ile olmayacağı aşikar.
sent via GSC
Sinani oraya bosuna koyuyorsunuz Hoca Sinani Forvette dusunmuyorKlasik 4-4-2 diyorsun yani??
_______________muslera
linnes___serdar__denayer__nagatomo
Feghouli___Selçuk__Fernando____rodrigues
___________sinan___gomis_______