Linnes
Selcuk
Sinan

Oynar.

Sadece Selcuk > Donk'da sorun yasariz.

Ama soyle birsey var Fernando 8'den 6'a donecek, ve hantal Maicon yerine Serdar ilk 11'e girecek.

Muslera
Linnea Denayer Serdar Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan - Feghouli - Garry
Gomis

Bizim ev sahibi gibi önde basmamız lazım. Bu yıl deplasmanlarda hep ortada karşılıdık rakibi.

Ulan şu kadroda keita ile kewell muazzam olmazmıydı be

Keita.. Gomis.. Kewell

Ateş ederlerdi valla

mod savaşı çıkmış tehditler felan
bu arada yeneceğimize inanmayan girmesin bb

adminlere sesleniyorum mac günü bütün gamlı baykusları cenabetleri sacma sapan totem yapacam diye yenilecez yenilecez diye kıcını yırtanların hepsini banlayın

totemmi yapıyorlar tinermi kokluyorlar belli olmuyor artık

adminlere sesleniyorum mac günü bütün gamlı baykusları cenabetleri sacma sapan totem yapacam diye yenilecez yenilecez diye kıcını yırtanların hepsini banlayın

totemmi yapıyorlar tinermi kokluyorlar belli olmuyor artık
bi sakin ol Halim.

elestirecegim diye b.kunu cikarma. degdi mi simdi böyle mesaj atmaya, bosu bosuna ceza yiyeceksin. editle bence, tam kritik haftalara girdik. forumun tadini cikarmaya bak.

bi sakin ol Halim.

elestirecegim diye b.kunu cikarma. degdi mi simdi böyle mesaj atmaya, bosu bosuna ceza yiyeceksin. editle bence, tam kritik haftalara girdik. forumun tadini cikarmaya bak.

editleyecek bisey yok ceza verilecek biseyde yok ,cezalar olmadıgı icin ben bu tarz msj yazdım ilkte degil yıllardır ara ara yazıyorum lafı ortaya söylüyorum üstüne alınan alınır ortamı ben germiyorum aksine gerenler icin uyarı filan bisey yapılsın diye söylüyorum

sitede tonla tinerci var misal onlara bisey yapılmazken bana ceza verilmesi komik olur neyse dediginde dogru akhisar macını alalım gerisi teferruat

Bizim takımı deplasmanda şapşallaştıran mental zayıflıkla, bu forumda Anadolu kulüplerine karşı oynarken totem yapma ihtiyacı duyan arkadaşların güvensizliği arasında paralellik var.

Bu sene kurulan ve ilk 11'indeki 9 oyuncunun kariyerlerinde ilk defa beraber oynadıkları bir takımın ilk sezon bocalaması bir yere kadar kabul edilebilir ama sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en winner kulüplerinden biri olan Galatasaray'ın taraftarı olup da bu kadar karamsar takılmak kabul edilemez.

Şampiyonluk özgüven ve sinerji işidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
14/15 sezonunda 29. hafta Akhisar deplasmanına gitmiştik yine. Fazla pozisyona girmedik, ilk yarıda bulduğumuz 2 pozisyonu atıp 2-0'la bitirmiştik maçı. Ona benzer bir maç bekliyorum. Feghouli'nin golü var.

Donk oynasın diğerleri bir şekilde telafi edilir..selçuk ruhsuzuna tahammül edemem

Totem mi? Isteyen istedigine inanir, ki benim sebeplerim de var.

Kaybedecegimize isaret eden ibareler agir basiyor, bu cok belli.

Son 9 lig macini Alanya haric bildik hala totem diyorsunuz.

Kupa finalide çarşambadan perşembeye alınmış, yani Akhisar fazladan bir gün dinlenerek çıkacak finale.
Rotasyon yapma denmiş.

kazanamayalım diye herşeyi yaptılar..tam bize göre bir maç herkesin eline vereceğiz

Geri
Üst Alt