şampiyon olursak tabiki sevinecez ama tabiki milyonluk eşşekler 18 oyuncununda 3-4ü haric geneli hakediyor bunu

bu kadroyla şampiyonlar liginde oldugumuzu bir düşünsenize

o degilde bu kuslara karsi oynadigimiz macta verilmeyen penaltidan dolayi hala yarista olmalari inanilir gibi degil.
eger o macta penalti verilse belhandanin pasiydi galiba el ile kesilen bugün 8 bile olamazdilar.
yarin maci kazanirsalar birde basaki geciyorlar, bukadar adaletsiz bu lig hep bunlara calisiliyor sanki.
bildigim bileli nekadar kötü olsalarda hep potanin icinde oluyorlar, biz bile iyi olmadigimiz sezonlarda tamamen kopmalar yasiyoruz.
bu birsey gösterir, adaletli yarismiyorlar, bosuna hileci damgasi yemediler.
bana sorsaniz basak bile bunlardan faza hakedyior.
birde 4 yildiz hesabi yapmiyorlarmi gelde sinir olma.

her neyse artik bi mac kalmis bunuda alsin bizimkiler bi zahmet.

Her seferinde de tranva yaşıyorlar
Son maça kalırsa yine babayı alırlar

şampiyon olursak tabiki sevinecez ama tabiki milyonluk eşşekler 18 oyuncununda 3-4ü haric geneli hakediyor bunu

bu kadroyla şampiyonlar liginde oldugumuzu bir düşünsenize
3-4 oyuncuyla hiçbir takım şampiyon olamaz. CL ayrıca düşünülecek bir konu, zamanı var...

Milyonluk esekler lafi oyunculari kuculten bir laf fakat aldiklari ucretlerde oyuncularin ne kabahati var ?

Yonetim veriyor onlar da aliyor . Oyuncuya kizmak cok sacma

Iyi hiç laf etmeyelim gariban oyunculara onlara paraları başkaları veriyor sonuçta.

Yazık kıyamam.

sent via GSC

Yenelim ve işi bitirelim.Lami cimi yok.Beraberlik filan akıllarda olmamalı.

çok heyecanlı olacak yıllardır bu heyecana hasret kalmıştık, birde bu sene 4 takımın şampiyonluk yarışı içinde olmasıyla heyecan tavan yaptı.

Iyi hiç laf etmeyelim gariban oyunculara onlara paraları başkaları veriyor sonuçta.

Yazık kıyamam.
Etme Can. Kadro içinde eleştirdiğin, beğenmediğin oyuncular illa ki vardır, eleştir istediğin gibi; benim de en başından beri hoşnut olmadığım, güvenemediğim adamlar var ki çoğunda mutabıkızdır zaten. Ancak toptan hepsine birden ''Eşek'' yakıştırması hoş olmuyor...

Bu adamların marifetiyle -inşaallah- şampiyon olursak hep beraber sevineceğiz sonuçta...

sent via GSC

Kazanacağız inanıyorum,Bu sezonki puan kaybı kredimizi çoktan doldurmuştuk 9 puandan azını almayacağız

Akhisarı ve Malatya yı geçtik üç puanla.

Fener averajda bizi geçip üçte üç yaptı. İbb Antalya'da yarıştan koptu.

Göztepe 2-0 devreyi önde kapattı... İkinci devrenin ortasında 2-1 oldu....

Kadıköyde maç bitti.. Bizim maçta dakika 90..

Fenerliler kutlamaya başlıyor yavaştan ve 2-2 yapıyoruz son anda :)

Bizde heyecandan ölürüz herhalde ama bunların yıkımı tekrar bu şekilde de ayrı bir güzellik katar şampiyonluk gecemize

Yazık kıyamam.
Etme Can. Kadro içinde eleştirdiğin, beğenmediğin oyuncular illa ki vardır, eleştir istediğin gibi; benim de en başından beri hoşnut olmadığım, güvenemediğim adamlar var ki çoğunda mutabıkızdır zaten. Ancak toptan hepsine birden ''Eşek'' yakıştırması hoş olmuyor...

Bu adamların marifetiyle -inşaallah- şampiyon olursak hep beraber sevineceğiz sonuçta...

sent via GSC
Ya niye bu kadar dramatize ettiniz şu lafı hayret birşey.

Sanki ben hepsi kötü futbolcu hepsi berbat hepsini satalım hepsini asalım keselim falan diyorum.

Sadece deplasman performansına yönelik bir laf ettim ki bence sonuna kadar haklı olarak iç sahada coşup dış sahada ayakta uyuyan takıma.

Şu önemli maçta artık sahada mal mal dolaşmasınlar yeter. Şurada ligin bitmesine 3 maç kalmış.

sent via GSC

Gol atamazsak kazanamayız, çok net.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu maçı çok rahat alıcaz bakın görün takım kafa olarak rahatladı bizim takım sıkıya gelemiyordu :) Arenada ki maçlarda taraftarla 1 0 öndeyiz rahatlığı var basıyoruz , kaçırıyoruz ama telaş yapmıyoruz , deplasmanda ise hemen gol atmalıyız telaşına giriyoruz sıkıntı yaratıyordu , ama bu maçta atamazsak bile lideriz diyecek takım ve rahat rahat topunu oynayıp işi bitiricek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmparator kupa finalini verdi bu maçı ölürde vermez, tribüne çıkar gerekirse.

Geri
Üst Alt