Şaka maka herifler iyi algı yaptı

Aspor vs gibi programlarda Akhisar rotasyon yapar mı diye tartışmalar var

Diğer takımların rakipleri konuşulmuyor nedense.Galatasaray yabancı ile çıkar sadece Gs konuşulur bu ne kin bu ne öfke anlamadım gitti

Diğer takımların rakipleri konuşulmuyor nedense.Galatasaray yabancı ile çıkar sadece Gs konuşulur bu ne kin bu ne öfke anlamadım gitti

Kuyruk acısı
Rakiplerini bu kadar götlerinin üstüne oturtursan böyle olur.

Böyle yaptıkları sürece çaktık yine çakarız

bu aykut kocaman isimli onun bunun cocugu ne diye aciklama yapiyor.

ulan sen sikeyle sampiyon olmus kahpesin neyi konusuon

ULAN Belhanda senin yuzunden muhtemelen Selcuk'u izleyecegiz

ne zaman böyle galatasarayi cok konussalar biz daha cok gaza geliriz öyle bir huyumuz var.. maca daha konsantre oluyoruz.. fatih hocaya güveniyorum. feghouli ve belhanda adam olup bi deplasman alin be lütfen.

Gelde sovme şimdi

Ekli dosyalar

• 20180506_003351.webp
    20180506_003351.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 242
İlk kez bir maç hakkında rüya gördüm herhalde üstüne çok düşünmediğim halde. 2-0 geri düşüyorduk ve Denayer kırmızı kart görmüştü orada film koptu benim bu durumdan sıyrılmak için köye ışınlandım sanırım öyle de saçma bir geçişi vardı neyse bakalım.

Yıllar sonra ilk defa rüyamda Galatasaray'ımızın maçını gördüm. Golleri atanlar kimdi bilmiyorum ama en son 2-0 öndeydik.Sonra noldu bilmiyorum vermemişizdir heralde ordan bidaha

akhisar sürekli duran top kovalayan bir takım o konuda cok iyiler eger bizim esekler yine uyumazlarsa yada geri cekilmezlerse gol buluruz cünkü savunmaları genelde kopuk oynuyor birbirinden

Gunaydin GSC

Bugun Galatasaray’in maglubiyeti var

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt