Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucuğun baharatı fazla geldi heraldesen cidden 1 dehasın yaOkumanda problemmi var. 2-1 1-0 tarzı galibiyetler olmaz demeye getiriyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şunu bir kere yüzüme desen
Kayipedenin eve eli bos gidecek, 100/100.Kazananın 3 puan alacağı bir maç olacaktır.
bak gel diyorum gelmiyorsun
malatya maçı kale arkası bekliyorum
ha gelemem diyorsan sorun yok
deplasman ev farketmez görüşelim sadece bu konuyu
sucuk biraBaskan Malatya oncesi sucuk yiyor muyuz
Sinerjiyi bozmayalim yav ne gerek var?Okumanda problemmi var. 2-1 1-0 tarzı galibiyetler olmaz demeye getiriyorumolum başkaYa puan kaybederiz ya fark atariz öyle bir maç.
ihtimal yok zaten
dsffsdsdfdfsfds
Istanbula geldim heryerde foto attım ama ne hikmetse o gün online değildin ertesi gün klavyeşör delikanli oldun. Bırak bu bitirim ayaklarini. Biz senin gibi başkanların kölesi olup belese maca sokturamiyoruz kendimizi öğrenciyiz her maça gelemiyoruz. Geldigimiz zamanda sen sosyal medya hesaplarını kapatıyorsun. Seneye görüşücez seninle.şunu bir kere yüzüme desen
Gerginligi o cikariyor ben değil adamin forumda yaptığı tek şey beni tahrik etmek aklınca tahrik ettirip kendine küfür ettirecek beni attiracak. Bide kabadayilik yapiyor geldigimiz zaman ortalarda gozukmuyor.Gerginlige gerek yok, ortalik zaten karisik
kardeş o gün @Alper Yılmazlar abi biliyor gitmedim maça forumdada kaç kere yazdım boş yapmaIstanbula geldim heryerde foto attım ama ne hikmetse o gün online değildin ertesi gün klavyeşör delikanli oldun. Bırak bu bitirim ayaklarini. Biz senin gibi başkanların kölesi olup belese maca sokturamiyoruz kendimizi öğrenciyiz her maça gelemiyoruz. Geldigimiz zamanda sen sosyal medya hesaplarını kapatıyorsun. Seneye görüşücez seninle.
Gelseydin kardeş maça ben gelecegimi 1 hafta önceden söyledim. Hadi şimdi çok konuşma.kardeş o gün @Alper Yılmazlar abi biliyor gitmedim maça forumdada kaç kere yazdım boş yapmaIstanbula geldim heryerde foto attım ama ne hikmetse o gün online değildin ertesi gün klavyeşör delikanli oldun. Bırak bu bitirim ayaklarini. Biz senin gibi başkanların kölesi olup belese maca sokturamiyoruz kendimizi öğrenciyiz her maça gelemiyoruz. Geldigimiz zamanda sen sosyal medya hesaplarını kapatıyorsun. Seneye görüşücez seninle.
eğer benim maça beleş girdiğimi kanıtlamazsan şerefsizsin
burada herkes biliyor konyadan gidiyorum maçlara ne beleşi?
herhangi bir maç ya farketmez bunları yüzüme söyle sadece ev deplasman
kardeş ben gitmeyeceğimi söyledim ne laf yapıyon param yoktuGelseydin kardeş maça ben gelecegimi 1 hafta önceden söyledim. Hadi şimdi çok konuşma.
Tamam seneye bayram paralarindan ogrenim kredimden para biriktirip kombine alicam zaten inşallah gidecegim zaman bilet aramayayim diye tahminen kuzey ust veya güney üst olacak bak tribinude söylüyorum. Seneye herhangi bir maçta görüşelim.kardeş ben gitmeyeceğimi söyledim ne laf yapıyon param yoktuGelseydin kardeş maça ben gelecegimi 1 hafta önceden söyledim. Hadi şimdi çok konuşma.
bak gideceğin maçı söyle bana sadece biz aramızdaki sorunu çözelim
sonra tribüne sokayım seni birde orada sucuk ekmek muhabbeti yap yerse tabii![]()
her yer bizde birader istediğin yerden al senTamam seneye bayram paralarindan ogrenim kredimden para biriktirip kombine alicam zaten inşallah gidecegim zaman bilet aramayayim diye tahminen kuzey ust veya güney üst olacak bak tribinude söylüyorum. Seneye herhangi bir maçta görüşelim.
Of suan varya acayip korktum tiril tiril titriyorum. Ooofff tiplere bak tam eşgal.her yer bizde birader istediğin yerden al senTamam seneye bayram paralarindan ogrenim kredimden para biriktirip kombine alicam zaten inşallah gidecegim zaman bilet aramayayim diye tahminen kuzey ust veya güney üst olacak bak tribinude söylüyorum. Seneye herhangi bir maçta görüşelim.
dışarıda edemeyeceğin lafları burada ediyorsun ya
geldiğinde bi tribünde söyle bu lafı sadece bunu istiyorum
ama yemez çünkü burada sallamak kolay
biz buradayız birader
Atakan Bodan'ı iyi dinle seni anlatıyor![]()
yiyorsa diyorumOf suan varya acayip korktum tiril tiril titriyorum. Ooofff tiplere bak tam eşgal.