- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
La Bi susun sampiyonluk maci konusunda bos bos yaziyonuz
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani tribun farketmezdi kuzey alt demissingötün yiyorsa diyorumOf suan varya acayip korktum tiril tiril titriyorum. Ooofff tiplere bak tam eşgal.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bak yiyorsa şu kuzey alta gel kardeş
geleceksen ben sana alayım uçak biletini
bak gelip sucuk ekmek diceksin
forumda dediğin her şeyi diyeceksin
tabii her şeyi diyemeden![]()

tamam geleyim. Geldigimdede ya ben o gün doğu usttwydim falan gibi bahaneler uydurursun gerçi sen. kardeş sen ciddi misinHani tribun farketmezdi kuzey alt demissintamam geleyim. Geldigimdede ya ben o gün doğu usttwydim falan gibi bahaneler uydurursun gerçi sen.
Sallayan ve kavga cikaran sensin yalniz ilk sen satasiyorsun her seferinde. Sonra bi geliyorum ortada yoksun. Sırf ceza yememek için şimdi susuyorum vakti gelince gorusucez sen raad ol.kardeş sen ciddi misinHani tribun farketmezdi kuzey alt demissintamam geleyim. Geldigimdede ya ben o gün doğu usttwydim falan gibi bahaneler uydurursun gerçi sen.
kuzey alt üst
aynı yerde
güney alt üst aynı yerde
tribün her yerinde uA var sen iyi misin istersen batıya gidelim ya
uA'nın asıl yeri kuzey alt üst, alt üst istediğin yerde sucuk lafı yap sadece
biz senin gibi korkak değiliz tribündeyiz
sen kuzey tribününde sucuk muhabbeti yapmaya gel
ben fenerli olurum
net ama senin ona yüreğin yetmez sarhoş olsan bile edemezsin o lafı
burada sallamaya devam et sen![]()
son lafımSallayan ve kavga cikaran sensin yalniz ilk sen satasiyorsun her seferinde. Sonra bi geliyorum ortada yoksun. Sırf ceza yememek için şimdi susuyorum vakti gelince gorusucez sen raad ol.
Hala tahrik.son lafımSallayan ve kavga cikaran sensin yalniz ilk sen satasiyorsun her seferinde. Sonra bi geliyorum ortada yoksun. Sırf ceza yememek için şimdi susuyorum vakti gelince gorusucez sen raad ol.
susuyorum diyorsun işte bu kadarsın burada küfür edebilirsin tribünde yemez kardeş bunu anlayamıyorsun
çocuksun daha neyse hadi sen 2 sucuk ekmek yazda kendini tatmin et