GSCimbom
Alper Altun

Süper Lig 17/18 H:32 | Akhisarspor 1-2 Galatasaray | MS | 6 Mayıs Sayfa 52

Alper Altun ·

Cevap
2,6K
Okunma
122,2K
Sayfa
52/131
TM Akhisarspor 11'i: Fatih, Lopes, Mustafa Yumlu, Dany, Kadir, Muğdat, Sissoko, Barbosa, Onur, Soner, Seleznov

Full as kadro aykut ibnesine ve tüm meydaya girsin bu maçtan sonrada komple hepsine sokalım aldığımız galibiyetle.

Kazanırsak niye ful kadro ile çıktılar, futbolcular kupa maçını düşünerek tam performanslarını göstermediler diyecek şerefsiz şikeciler.

su firati gordukten sonra ali palabiyik denen fener amigosu bize neler yapmaz. dikkatli olmaliyiz en ufak birseyi kollayacaktir bu pust.

Bu akşam şu rezil düzene inat, mücadele etmeyen, deli gibi koşmayan, Akhisar-hakem ve tüm şikeci futbol camiasını üst üste koyup yenmeyen kendine Galatasaray futbolcusuyum demesin.

Oynayıp alacağız. Fener bu maçlarda çok konuşur şöyle böyle diye. Hiç gerek yok, gerekiyorsa hakemi de yeneceğiz. Bu ülke böyle.

saat sabah 10:30 olmus arkadas ben ne cekmisim oyle dun aksam.

yatakta bugun pazartesi mi sali mi diye dusunurken bugun mac oldugu geldi aklima

dedim aga bugun pazar kendime actim gscimbomu

kardeslerimle mac izleyecem.

iki sarimlik kahvaltimda yanimda

Selezniyov denen herifin ayağı kopmadan kurtulamayız biz bugunde başımızın belası olucak hain herif bir tek bize öyle oynuyor karabük'de ikende öyle belamız olmuştu

Resmen yarım saat sonra şampiyonluk maçına çıkıyoruz allahım sen bizim yardımcımız ol , ilk golü atsak ah bi biz atsak o ilk golü.

Geri
Üst Alt