Aga çok şükür ya öldüm öldüm dirildim evde gomis arkadaş bundan sonra ne firikik ne penaltı hiç birşeyin başına geçme sen arenada gol at yeter bize offf ya.

Fatih hocanin yerinde olsam sezon bitene kadar her idman sonrasi 1 saat ekstra penalti idmani yaptiririm Gomis'e.
Belli ki psikolojik olarak sıkıntılı bir şahıs. Üstüne gidersen ters teper iyice krize girer. Atmasın penaltı falan bu kadar basit.

Ulan ölecez yeter bitirin şu ligi yeter yav bu kadar kaçırılır mı 2-0 dan hem alanya hem bu biz ne zaman rahat edecez abi ölecez ...

gomis efendi gol kralı olacak diye 2dir ebemizi belliyor hoca suc gomiste degil net olarak hocada

Tamam kazandik eyvallah ama bu gomise bir care lazim. Son 5 mactir berbat.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Oh be bitti maç, yine kanser ettiler bizi 90 dakika.

sent via GSC

Ulan Allah belanızı vermesin emi ömrümden ömür gitti ne biçim top oynuyorsunuz ?

Ulan can verecem şurda stresten.yemek yiyemez olduk heyecandan stresten.yarına kadar başım ağrır artık.Neyse kazandık şampiyon olalım da başımız ağrısın bu sevinçten.Gomis at artık ulan şu golleri.

Kalbim durucaktı elim ayagın titriyor hem sinirden hem heyecandan gomise yazacaklarımı yazabilsem ihraç alırım diye susuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaç haftadır kanser olarak izliyoruz maçı bezdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis'e Çin'e sutlayin

Yasin'in sozlesmesini uzatmayin

TAKIMI adam edin, yeter srik bu rahatlik her mac aynisi her mac dokuz doguruyoruz

Yine 55ten sonrasını izleyemedim. Bu takım bir gün ölüm sebebim olacak.

Geri
Üst Alt