Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
antalya x basak basligi simdiden açarmisiniz
hamza hoca için sinerji yapalim
hamza hoca için sinerji yapalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hesabı biliyorum da ben bu saatten sonra Başakşehir'in deplasmanda Antalya'yı yeneceğini hiç tahmin etmiyorum. Çok demoralize oldular.İyi mi oldu kötü mü oldu çözemedim. Aldığımız ilk mağlubiyette Fenerbahçe şampiyon olacak ama artık beraberlik lüksümüz var.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Artik maglup olsak bile fb kazansa dahi lider basaksehir kaliyor
Fb icin en kotu skor oldu diyebiliriz
Kazanir ya da berabere kalirsak fb kazanirsa 2 inci oluyor
Fakat biz kazansak dahi hala maglubiyet kredimiz yok (zaten yoktu)
Basak 2 maçı da kazanır. Fb de kazanır 3 maçı. Is bizde 2 galibiyet 1 beraberlik alalık bir zahmet . Akhisar galibiyeti ile bence şampiyon oluruz çünkü malatya evimizde. Sadece göztepe beraberliği tamamdirOnu biliyorum ama bu saatten sonra Başak puan kaybeder. Büyük yıkım oldu onlar için.Alacağımız ilk mağlubiyette 2li averajla başak şampiyon olur kardeşİyi mi oldu kötü mü oldu çözemedim. Aldığımız ilk mağlubiyette Fenerbahçe şampiyon olacak ama artık beraberlik lüksümüz var.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 beraberlik kredimiz var baska biseyimiz yokİyi mi oldu kötü mü oldu çözemedim. Aldığımız ilk mağlubiyette Fenerbahçe şampiyon olacak ama artık beraberlik lüksümüz var.
Artik maglup olsak bile fb kazansa dahi lider basaksehir kaliyor
Fb icin en kotu skor oldu diyebiliriz
Kazanir ya da berabere kalirsak fb kazanirsa 2 inci oluyor
Fakat biz kazansak dahi hala maglubiyet kredimiz yok (zaten yoktu)
EvetEkli dosyayı görüntüle 21639
tabiki hayır saçmalama
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah bu saatten sonra vermeyiz şampiyonluğu. Çok büyük avantaj yakaladık.Basak 2 maçı da kazanır. Fb de kazanır 3 maçı. Is bizde 2 galibiyet 1 beraberlik alalık bir zahmet . Akhisar galibiyeti ile bence şampiyon oluruz çünkü malatya evimizde. Sadece göztepe beraberliği tamamdirOnu biliyorum ama bu saatten sonra Başak puan kaybeder. Büyük yıkım oldu onlar için.Alacağımız ilk mağlubiyette 2li averajla başak şampiyon olur kardeşİyi mi oldu kötü mü oldu çözemedim. Aldığımız ilk mağlubiyette Fenerbahçe şampiyon olacak ama artık beraberlik lüksümüz var.
Gerek kalmayacak bursa yarin puan alir haftaya lig biterGöztepe bize çelme takarsa işte o zaman yandınFenere kıyak gecmistir Sivas bu sikeyi unutmayiz
Satmış maçı pezevenk
sametin suratini gördünüz mü golden sonra adama bak neredeyse kendi oyuncusuna dalacak üzüntüden.