Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

1 beraberlik kredimiz var baska biseyimiz yok

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece su fark var . Basaksehir yenilse idi biz maglup oldugumuzda fb bizi gececekti genel averajla buyuk olasilik

Simdi hem basaksehir geride kaldi ve dedigin gibi beraberlik kredisi verdi , hem de allah korusun bir maglubiyet durumunda fb sampiyonlugunu kestik gibi

Yalniz hakeme helal olsun , ardaya emreye kart cikmiyor deniyordu

1-1 ken 90+ da direk kirmizi cikardi

3 puan sart oglu sart beraberlik hakkimizi kaza kursununa saklamali mumkunse 3te 3 yapmaliyiz

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim rahat olmama nedenim Fenerbahçe'nin şike yaptığını düşünmem. Maç kazanamayan takım bütün zorlu deplasmanları kazandı. Ben inanmıyorum yoksa Fenerbahçe'nin Kayseri, Malatya, Sivas, kasımpaşa gibi maçları hepsini farklı skorlarla kazanacağına.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belliydi abi belliydi. Haftalardır izliyorum hiç bir maçı domine edemediler. Biraz oyuncu yeteneği,biraz hakem ittirmesi,biraz rakibin beceriksizliği yüzünden kazanıyorlardı ama öyle bir yerde yediler ki...

Yemin ediyorum şu an mutluluktan uçuyorum.

ya rakibimiz puan kaybetmiş iyi mi oldu kötü mü oldu muhabbeti yapıyorsunuz.

puan kaybetme lüksümüz var artık daha ne istiyorsunuz ?

Fenerasyon, maçı tekrar oynatabilir.akp genel başkanı top çizgiyi geçmedi derse bittiğimiz an bu andır.Hepimiz biteriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arda maça girmeden de arkadan hakeme iyi küfür etti zaten.

Adam, Emre abisinin izinden iyi gidiyor. Aynen böyle tosunum sonra ağlarsın ben avrupa’da bu kadar forma giydim bana neden saygı duymuyorsunuz diye.

iyi oldu hem başak devreden çıktı hem adam adamlıktan çıktı

Baş Akşehir yalamalari üzgün

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Geri
Üst Alt