Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Genellikle teknik drektörler,ayağımıza kadar gelen fırsatları kaçırdık diye açıklama yaparlarken samet aybaba ayağımıza gelen ilk top gol oldu diye maç sonu açıklama yapabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Akhisar şampiyonluk maçımız.
Malatya arenadan çıkamaz. Futbol mucizesi olur.

Göztepe ye de yenilme bir zahmet arkadaş.

Ayrıca 26 Mayıs seçiminde bu skor sayesinde şampiyonluğu garantileyip gidebileceğiz ki bu da Mustafa Cengiz için büyük bir avantaj oldu...Çok yaşa ibebebebebe....:)

Dalga mı geçiyorsun sokakta yapsa zaten adam yaralamaya teşebbüsten tutuklanır bu hareket bir zahmet kart göstersin yani.
yuh ona da kırmızı çıkarmayan hakem mi olur abartma
Açık açık ittirdi hakeme yol bırakmadı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu yuzde bir milyon kirmizi ama verilmiyor diyorduk , verdi iste onu diyorum

Aylardir bikmadan usanmadan sampiyon cimbom yazdiracagimizi söylüyorum

Aynen devam sampiyon olacagiz

DcX9V2JWsAEVkCG

Şey edilmiş gibi duruyor.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaç maç ceza alacak bu şerefsiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

baban yaşındaki adamın annasına küfür etmek nedemek şimdi....birde puan durumuna bakarsan anlarsın neden sevinmediğini....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Yuru git surdan gelmis burda Tinerciyi savunuyor neden bu kadar uzulduğunu hepimizi biliyoruz kendi elimle Galatasarayi sampiyon yaptim uzuntusu o yenemiyosam yenilseydim uzuntusu o

Yalniz hakeme helal olsun , ardaya emreye kart cikmiyor deniyordu

1-1 ken 90+ da direk kirmizi cikardi
orda o kırmızıyı çıkarmasa ligde önüne gelen topçu hakemi şamar oğlanına çevirdi. kendini düşündü de çıkardı kırmızıyı. arda daha yedek kulubesinde iken küfretti kart gösterilmedi mesela.

Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Bu başakşehir de birdaha buraları göremez. Apo bjke gider.

Seneye yine şampiyon oluruz rahat.

Samet hocanın sevinmek yerine üzülmesi baya çirkin görüntü. Bu zihniyetle hiç bir şeyi haketmiyolar demektir yazık

Geri
Üst Alt