Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Dostlar beraberlik de pek iyi olmaz sanki , hele de biz kazanirsak ...

Ya yenilsinler 2 maca ciksin fark ya da kazansinlar

Fb nin ikili averajla CL sirasina girmesini istemiyorum hic

En tatlısı şu olur.

Yenilsinler. Fener de son maç Konya’ya takılıp 3. olsun.

Ama biz şampiyon olalım da bunlar çok mühim değil.

Yenileceklerse fb nin ikincilik ihtimalini goz ardi edebilirim . Ama beraberlikte asiri bir avantajimiz olmuyor

Yap showunu sambaci

225724.jpg

Ikisi de gecemesin elbet ama dillendirmeyim desem de hala uefa riski de var ya , o da etken

Basimiza gelmeyen sey degil ..

Ikisi de gecemesin elbet ama dillendirmeyim desem de hala uefa riski de var ya , o da etken

Basimiza gelmeyen sey degil ..

Senin derdin başakşehiri yollamak zatende neyse biz gitmedikten sonra gerisi önemli değil.

Bjkyi devre dışına attık önemli olan olan oydu.

Senin derdin başakşehiri yollamak zatende neyse biz gitmedikten sonra gerisi önemli değil.

Bjkyi devre dışına attık önemli olan olan oydu.

Benim olayim cikar siralamasidir her daim

1- GS direk gitsin baskasi gitmesin

2- GS direk gitsin ikinci gidecekse basaksehir gitsin (fb veya bjk gitsin demem mi bekleniyor?)

3- sampiyon olamazsak basaksehir direk gitsin biz de ikinci olarak gidelim

4- ceza alirsak ikinci basaksehir olsun gitsin fb elensin

Yani bu siralamayi akli selim her GS li boyle ister . Once ben en cok nasil kazanirim, sonra rakiplerim onem siralamasina gore en az nasil kazanir

Benim olayim cikar siralamasidir her daim

1- GS direk gitsin baskasi gitmesin

2- GS direk gitsin ikinci gidecekse basaksehir gitsin (fb veya bjk gitsin demem mi bekleniyor?)

3- sampiyon olamazsak basaksehir direk gitsin biz de ikinci olarak gidelim

4- ceza alirsak ikinci basaksehir olsun gitsin fb elensin

Yani bu siralamayi akli selim her GS li boyle ister . Once ben en cok nasil kazanirim, sonra rakiplerim onem siralamasina gore en az nasil kazanir

Kendi düşündüğünü herkese mal etmene bayılıyorum.

Başakşehirin elemeyi geçebilir azda olsa şansı var fb geçemez ama imkansız bu bariz birşey ben şahsen istemem başakşehirin 2.olmasını fb şu kadroyla imkanı yok geçemez zaten.

Kendi düşündüğünü herkese mal etmene bayılıyorum.

Başakşehirin elemeyi geçebilir azda olsa şansı var fb geçemez ama imkansız bu bariz birşey ben şahsen istemem başakşehirin 2.olmasını fb şu kadroyla imkanı yok geçemez zaten.

Mesajimin neresinde kendi dusuncemi baskasina mal etme var ? Ben kendi oportunist tarafimla cikarlarimiza bu siralamanin uydugunu soyledim

Diger yandan seninkiler yorum , fb gecemez , e iyi de ya gecerse ? Basaksehir eleyebilir , ya eleyemezse

Benim siralamamda yorum yok , eleyebilme olasiliklari uzerine siralama yaptim . Eger eleyemeyecekleri uzerine dusunuyorsak zaten katilamayacaklari icin siralama yapmaya da gerek yok

Benim icin oncelik parayi tek basina bizim kazanmamizdir , illa bir ortak gelecek ise bunun fb ya da bjk olmamasidir , biz birine ortak olacak isek de , direk parayi alacak olanin fb ya bjk yerine basaksehir olmasidir

Bu dusuncemde hatali ya da uygunsuz olan nedir ?

Mesajimin neresinde kendi dusuncemi baskasina mal etme var ? Ben kendi oportunist tarafimla cikarlarimiza bu siralamanin uydugunu soyledim

Diger yandan seninkiler yorum , fb gecemez , e iyi de ya gecerse ? Basaksehir eleyebilir , ya eleyemezse

Benim siralamamda yorum yok , eleyebilme olasiliklari uzerine siralama yaptim . Eger eleyemeyecekleri uzerine dusunuyorsak zaten katilamayacaklari icin siralama yapmaya da gerek yok

Benim icin oncelik parayi tek basina bizim kazanmamizdir , illa bir ortak gelecek ise bunun fb ya da bjk olmamasidir , biz birine ortak olacak isek de , direk parayi alacak olanin fb ya bjk yerine basaksehir olmasidir

Bu dusuncemde hatali ya da uygunsuz olan nedir ?

Başakşehirin maddi desteğide, manevi desteğide baya yüksek seviyede öyle önemsiz anadolu takımı gibi görmek yanlış bence tabi öncelik olarak başakşehir diyebilirsin sorun yok fikirdir oda.

Zaten 2 takımda elenir diyorsan sorun yok benimde derdim o ortak çıkmamalı.

Bu hafta bizi ilgilendiren bi ton mac var. Tabi alaturka takilip „ücte üc yapip hepsine koymaliyiz, bam bam bam“ da diyebiliriz, lakin fubol herseye acik bi oyun. Bu macta basaksehirin takilmasi isimize gelir, hatta sinani dedigi gibi maglup olmasi, cok daha isimize gelir, cünkü akhisari yendigimiz takdirde 1 maglubiyet hakki dogar, berabere kalirlarsa maglubiyet kredimiz olmaz. Bana göre ayrica antalyanin bu hafta yenilip ates hattinda kalmasi da önemli cünkü haftaya basak antalya deplasmanina cikacak, hamza belki bi ise yarar da basaga celme takar.

Ama kesin olan: eger akhisari yenersek Sampi... diyebiliriz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Medipol Başakşehir'in Osmanlıspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve tedavisine devam edilen Arda Turan, bugünkü antrenmanda yer almadı.

Medipol Başakşehir kulübü resmi internet sitesinden oyuncularının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "29 Nisan tarihinde Osmanlıspor ile oynadığımız Spor Toto Süper Lig 31. hafta maçında oyuncumuz Turan’ın sol ayağında kemik ve yumuşak doku travması oluşmuş, devam eden tedavisi nedeniyle bugünkü takım antrenmanına katılamamıştır" ifadelerin yer verildi.

arda oynamaz artık çine sattı barça onu.

Geri
Üst Alt