Süper Lig 17/18 H:32 | Beşiktaş 2-0 Kayserispor | MS | 7 Mayıs

Maç hükmen olsa da maç vardı sonuçta, cezasını çekmiş olur normal.

bi de işin enteresan tarafı fener maçı ertelenmiş maçtı yani o maç oynansa tosic bizim maçta kırmızı yediği için fener maçında cezalı mı olacaktı. iyice arapsaçı oldu

Maç hükmen olsa da maç vardı sonuçta, cezasını çekmiş olur normal.

normal değil işte o maç bizim derbiden önceydi.

kartı gördükten sonra kalan kısım oynanıcaktı geçmişte ki maç devam edicekti yani

cezayı eski maça verme diye birşey olur mu :)
Doğru gerçi bir an aklımdan çıktı diğer maçın devamı olması, 30 dkda mı çekecekti cezasını yani lol.

Bu iste bir gariplik var . Bu meseleleri bilirim ama burada eksigim var

Bildigim iki durum var . Hukmen maglubiyetlerde ceza infaz edilmez

Ikinci olarak tosic in disiplin tedbiri sebebi olmamasi sebebiyle ilk resmi macta oynamamasi gerekir fakat bu durumda yarim kalan macta oynayabilip bu macta oynayamamasi gerekirdi

disiplin sevki olsaydi her iki macta da (karar aciklanana dek) oynamamasi gerekirdi

Yanlis bildigimi dusunmuyorum

tinercilerin hükmen yenik sayılması lazım nerden tutsan haksızlar ki bence bilerek yaptılar yine mevzu çıksın diye

(1) TFF, 19. maddede belirtilen hallerin dışında ortaya çıkan zorlayıcı sebepler dolayısıyla müsabakanın yarıda kalması halinde ise yarıda kalan müsabakanın başka bir günde yarım kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına, yeniden oynanmasına veya müsabakanın yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil edilmesine karar verir

Evet,yukarıda koplayaladığım madde sonucu maçın tatil edildiği anda Tosiç kadroda olduğu için ve maç aynı şartlarda devam edeceği için Tosiç kupa maçında oynamış kabul edilir ve cezası lig maçında devreye girer.Aksi bir karar mümkün değildir

Erteleme maçında zaten sahada olanlar (eğer sakatlık yoksa) sahada olması gerekmiyor mu? Tosic erteleme maçında cezalı olamaz zaten. Cezalı olmadığı maçta nasıl cezasını çekecek?
işte asıl nokta bu. fener-bjk maçı oynansa tosic bizim maçta yediği kırmızının cezasını çekmeyecekti ki kupa maçında yine oynayacaktı çünkü erteleme maçıydı

Bariz yavşaklık Tosic olayı her yönüyle bakarsak.

Tosic cezasını ertelenen maçta çektiyse bu maçın 57.dakikasından önce oyunda olmamalıydı evet biraz saçmalamış olabilirim ama tff kadar değil :D

''Yarım kalan maç'' olağan süreçten ayrı olarak dondurulur ve sahada olan oyuncular zaten (yarım kaldığı zamanda da oldukları için) oynayacaklardır. Yani maç oynansa Tosic (yarım kalan maçın devamı olduğu için) sahada olacaktı. Dondurulan maça (maç ertelenmiyor çünkü, maçın kalan dakikaları başka zamanda oynatılıyor) hiçbir ceza etki edemez diye biliyorum. Skandal bir karar gibi görünüyor.

Adriano gibi topa vurabilen orta sahamiz yok ya ben ona yaniyorum

Şu şumudika'ya çok gülüyorum tam bi anime karakteri tiplemesi var adamda görünce bi gülme geliyor.

Ortada bir karar yok ki ? Karar kayserinin itirazindan sonra soyleyebiliriz

Geri
Üst Alt