GSCimbom
Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs
Murat Saylak

Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs Sayfa 15

Murat Saylak ·

Cevap
966
Okunma
48,5K
Sayfa
15/49
Fenerbahçe21Bursaspor6 Mayıs
Bursaspor taraftarları: "Şike yapsana, Şike yapsana Aziz Yıldırım, Şike yapsana"

ehehehehehe

İlk yarıda 2 adam gitti. Antrenmansızlıktan mıdır bilemem doktor değilim ama olağan şüpheli antrenman eksikliği yani. Her hafta bi şanstan bahsediyorum, kırmızılar, sakatlıklar, boykotlar. Bi de yönetim eliyle medyanın odak noktası Akhisar oldu. "Cambaza bak" oyunu gibi sanki.

Ayrıca o Yusuf Erdoğan gitsin jübile falan yapsın. Orda kaleciyi geçemeyecek bi kanat oyuncuu olabilir mi ya? Hayatımda gördüğüm en yavaş kanat Grosicki'ydi, o da bacak arası falan yapar yine geçerdi orda.

Fırat böyle rezil bir maç yönetmese Bursa ezilmezdi bu şekilde o kadar ahım şahım bir baskı yokta var olanı da hakem yarattı zaten. Bursalı 3 oyuncu darbeye bağlı sakatlandı zaten hepi topu Bursa bu kadar faul kullanmıştır heralde onlarda bu darbelerden sonra değildi.

Yusuf geçtikten sonra bir denge kaybı yaşıyor ama ayakta kalıp topa yetişeceği çok bariz iken Volkan arkasında baldırına vuruyor, spiker de "faul yapmadan topa dokunması önemli" diyor hangi topa dokunmuş acaba Volkan ben mi körüm?

Son olarak şu Alper Potuk'un yanında Burak Yılmaz filan bile melek kalır adamın koluna rakip oyuncunun eli değiyor diye kendini zıplayarak yere atıp sarı kart alabiliyor hala çok ilginç yani vermek istemelerinin dışında bu pozisyonlara kart ve faul verilmesini inatla anlamıyorum.

Aykut erken golleri sevmiyor çünkü oyun planını bozuyormuş beyefendinin. Bu yüzden bastırmaz Fener, ancak Bursa salaklık yaparsa erken çözülür maç.

Millet erken gol atınca sevinir bu da üzülüyor. Tam bir cins.

Böyle cins adamları hiç sevmem.

sent via GSC

Bekledigim gibi gidiyor mac.

Bursa ikinci yari bir tane sacmasapan gol yiyip maci birakir.

Topla Oynama %72/%28
Toplam Şut 6/1
İsabetli Şut 1/1
Başarılı Pas 251/75
Korner 3/1
Faul 4/8
Ofsayt 0/2

Geri
Üst Alt