GSCimbom
Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs
Murat Saylak

Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs Sayfa 17

Murat Saylak ·

Cevap
966
Okunma
48,5K
Sayfa
17/49
Fenerbahçe21Bursaspor6 Mayıs
Abi futbolu geçin gerçekten bir hakem faciası yaşandı şu ilk yarıda ben bu tarz konular üstüne konuşmayı sevmem ama gerçekten irite olmamak elde değil. Rakibin koluna eli ile temas ettiği için sarı kart alan Bursalı futbolcu var sahada, ayakta kalan mücadele eden kim varsa Bursa'da direk faul çaldı her pozisyonda bir tane atlamadı ya, Volkan'ın pozisyonu kural ne bilmiyorum ama faul artık kartın rengi kurala göre yan hakem ne iş yapıyor orta hakem ne iş yapıyor görülmeyecek bir şey de değil rakip topu atmış geçiyor adamın topa müdahalesi yok ama akını kesiyor, nasıl olur?

fb deplasmandaki maçları güle oynaya kazanıyor çünkü şikeli. nasıl olsa bir şekilde kazanırız şikeye gerek yok dedikleri iç saha maçlarında ise zorlanıyorlar.

Devre arası olmuş ha? Extra şike devreye girer, bağlarlar işi 2.yarı için, hakem zaten formda yazılanlara göre.​
​

Bi detayi kaciriyorsunuz, fb sadece bizim maglubiyetimizi beklemiyor. Ibfk de bi kez daha takilmali. Ha o bile olsa, bu sefer bizle genel averaja kaliyorlar. Yani yense bile, bizim maglup olmamiz gerek ardindan basagin bi kere daha takilmasi gerek ve sonra hala bizle kafa kafaya averaj hesabi yapmalari gerek.

Bence fb nin sampiyonluk sansini düsük.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yeni malatya deplasmanındaki rezilliği görünce ahanda aziz tarlaları sürmeye başladı bundan sonra seri yaparlar dedim.
Şike yaptıkları 2010-2011 sezonunda bir tek Bursa bunlardan 1 puan almıştı.Diğer maçlardaki 17 de 17 yapmışlardı.Bugün ki maçta 0-0 bitebilir.Aziz’in maması bir tek Bursa’ya işlemiyor nedense?

Bu Bursa da Kubilay Kanatsizkus diye bir süzme vardi o herife ne oldu yasiyor mu.

Tam oyuna girip Fener'e gol atacak bir tip. Hamza cok tutuyordu bunu gecen sene.

Geri
Üst Alt