Küçük enişte girer 4 gol atar
Şike var.Başka açıklaması yok.Türkiye’de şikeye ceza olmadığını görünce Aziz yine başladı.Fenerbahçe'nin oynadığı futbola bakar mısın. Bu Fener nasıl oluyorda 5 maç üstüste kazanabiliyor acaba düşündürücü.
Yav şampiyonluk şanslarından değil, puan kaybetsinler de bugün koyup şampiyonluğu artık ilan edelimYaw ciddi ciddi fenerin şampiyonluk şanşı oldugunu dusunen renktaslar varmı![]()
Yav şampiyonluk şanslarından değil, puan kaybetsinler de bugün koyup şampiyonluğu artık ilan edelim
yeni malatya deplasmanındaki rezilliği görünce ahanda aziz tarlaları sürmeye başladı bundan sonra seri yaparlar dedim.Şike var.Başka açıklaması yok.Türkiye’de şikeye ceza olmadığını görünce Aziz yine başladı.
bursa rezaletmacı izlemiyorum beyler nasıl durumlar fenermi kötü yoksa bursamı iyi,2 sakat vermis adamlar galiba
Fb istedigi kadar puan alsın renktas biz Malatya maçı sonrası tur yaparız.Yav şampiyonluk şanslarından değil, puan kaybetsinler de bugün koyup şampiyonluğu artık ilan edelim
Şike yaptıkları 2010-2011 sezonunda bir tek Bursa bunlardan 1 puan almıştı.Diğer maçlardaki 17 de 17 yapmışlardı.Bugün ki maçta 0-0 bitebilir.Aziz’in maması bir tek Bursa’ya işlemiyor nedense?yeni malatya deplasmanındaki rezilliği görünce ahanda aziz tarlaları sürmeye başladı bundan sonra seri yaparlar dedim.
macı izlemiyorum beyler nasıl durumlar fenermi kötü yoksa bursamı iyi,2 sakat vermis adamlar galiba