Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
@Serkan Şafakbu değil de ben Göztepeden çekiniyorum. Aklıma 2006 Denizli - fb maçı geliyor![]()
Göztepe Adam Olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serkan Şafakbu değil de ben Göztepeden çekiniyorum. Aklıma 2006 Denizli - fb maçı geliyor![]()
2012/13 de ne güzel Arena da sezonun son maçında yeni formayı giymiştik Trabzon'a karşı.
Bu maçta da olsa keşke.
sent via GSC
Yasinin yedek kulübesinde oturması bile gözüme batıyor ne yasini yav. Yok mu bizim şu 99 lu 2000 li çocuklardan yasin kadar oynayacak allah aşkına. Yüzde yüz vardır ama biz şans vermeyi düşünmek yerine hala böyle eşeklerden medet umuyoruz.Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.
Malatya kapanan takım. Yasin'in pas oyunu iyi değil, ver kaça girmez. Tek yaptığı şey topu alıp gitmeye çalışmak. Ceza sahasına girip sürpriz golcü olduğu zamanlar vardı ama o halinden çok uzak. Yasin'i oynatmak, hele bu formsuz haliyle bence takımı baltalar.Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.
Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.
Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.
Antrenmandaki yelek renklerine bakınca da Yasin 11'de olacak gibi duruyor bakalım ne olacakHer gün böyle uyduruk haber yapıyorlar utanmazlar
Arkadaşlar şimdi size 100 puanlık bir soru sorayım:
Son maçtan sonra Fenerbahçe ile aynı puanda, averajlarımız da aynı, attığımız gol ve yediğimiz goller de aynı olsa,
Acep kim şampiyon olur?? Bileniniz var mı?