Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Championee championee ole ole ole

Bu zamana kadar hep statlar dolsun, Beinsports daha çok izlensin diye 4 büyüklerin maçlarını hep 4 farklı güne koydular. Ancak son hafta maçlarının hepsi aynı saatte başlamalı artık. Cumartesi veya Pazar akşamı saat 7’de olabilir. Şampiyonluk yarışı ve düşme potasındaki maçlar çok kritik olacak çünkü.

Fenerbahçe’nin evinde oynayacağı Konyaspor maçı, bizim son haftaki Göztepe deplasmanından daha zor olacak bence. Artı, Fenerbahçe evinde iyi oynamıyor, seyirci desteğini de alamadıkları gibi çoğu oyuncular taraftar protestolarıyla karşılaşıyor ve oynamaya korkuyorlar.

Göztepe’nin son maçta pek bir beklentisi kalmayacak ve UEFA’ya da gidemeyecekler büyük ihtimalle.

Son haftaya girilirken eğer Konya’ya ligde kalması için 1 puan yetecekse,

Ya da diğer bir deyişle, son maçta Konya Fenerbahçe’ye kaybettiği takdirde altındaki takımın olası galibiyetinde küme düşecekse,

İnanın Konya 90 dakika kapanır ve Fenerbahçe’den en az 1 puan alır…

Bundesliga da mesela son 2 hafta bütün maçlar hep aynı saatte oynanıyor.

EPL de Italya da Ispanya da falan da son hafta aynı saatte oynanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

sent via GSC

SPORTOTO SüperLig 2017/18 - Tabellenrechner

Buraya tiklayarak sonuc tahmini yapabilirsiniz. Puan durumu otomatikmen hesaplaniyor.

Malatyayi farkli yendigimiz an (4-0,5-0 gibi) averaji garantiye aliyoruz sikecilere karsi. Ayni anda Ardaturanspor puan kaybederse sampiyonluk kesin gibi birsey eger birdahaki hafta Göztepeden fark yemezsek.

2012/13 de ne güzel Arena da sezonun son maçında yeni formayı giymiştik Trabzon'a karşı.

Bu maçta da olsa keşke.

sent via GSC

Kale arkası gişe fiyatından bilet arıyorum renktaşlar

Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.

Fatih Terim, cezalı olan Feghouli'nin yerine Yasin'i oynatacak,Sinan'ı hamle oyuncusu olarak kenarda tutacak diyerek haberler yapılmış ama sanmıyorum Sinan formayı hakediyorken Yasin'i 11 başlatsın.
Yasinin yedek kulübesinde oturması bile gözüme batıyor ne yasini yav. Yok mu bizim şu 99 lu 2000 li çocuklardan yasin kadar oynayacak allah aşkına. Yüzde yüz vardır ama biz şans vermeyi düşünmek yerine hala böyle eşeklerden medet umuyoruz.

Malatya kapanan takım. Yasin'in pas oyunu iyi değil, ver kaça girmez. Tek yaptığı şey topu alıp gitmeye çalışmak. Ceza sahasına girip sürpriz golcü olduğu zamanlar vardı ama o halinden çok uzak. Yasin'i oynatmak, hele bu formsuz haliyle bence takımı baltalar.

ffb46fa12c085ff2d4cc829b9c4c7727.jpg

sent via GSC

Şu renkdaşını ilk kez arenada maç izlemeye gönderecek biri yok mu?

Bu maçtan çok korkuyorum. Herkes fark mark falan yazmış ama inanın öyle bir rakip değil malatya. Bence Akhisar maçından daha zor olacak ki o maçta bile ne kadar zorlandık.

Bu adamlar çok iyi defans yapiyor bir defa. 3 farklı yenildikleri tek maç var. Bizi de yenmişlerdi zaten dışarda. Şeş kaza bir gol atarlarsa çok zorlanırız. Herkes Göztepe maçına odaklanmış ama bu maç çok daha önemli belirteyim. Ayrıca baslarındaki teknik adam eski fbli ve muhtemelen mamalanacaklardır. Dikkat ve konsantrasyon ...

Yasin akhisar maçında iyiydi bence, hırslıydı. Gomis'e asistini de yaptı ama bizim oglan atamadı tabi

Arkadaşlar şimdi size 100 puanlık bir soru sorayım:

Son maçtan sonra Fenerbahçe ile aynı puanda, averajlarımız da aynı, attığımız gol ve yediğimiz goller de aynı olsa,

Acep kim şampiyon olur?? Bileniniz var mı?

Arkadaşlar şimdi size 100 puanlık bir soru sorayım:

Son maçtan sonra Fenerbahçe ile aynı puanda, averajlarımız da aynı, attığımız gol ve yediğimiz goller de aynı olsa,

Acep kim şampiyon olur?? Bileniniz var mı?

Hükmen yenilgi var mı yok mu ona bakılıyor.

O da olmuyorsa tek maç yapılıyor iki takım arasında.

Geri
Üst Alt