- 5 Eylül 2014
- 87.591
- 73.568
- 4.513
yok kardeşim üniyizSizin gibi yaşı büyüktür diye tahmin ettim.Forumda yeniyim.
uA UNI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok kardeşim üniyizSizin gibi yaşı büyüktür diye tahmin ettim.Forumda yeniyim.
Bu nasil sacma bir fikstür ? Sampiyonluk icin oyniyan takimlar son haftalarada ayni gün ayni saate mac yapmasi gerekirmesi lazim ama bizim ligde öyle degil. Adamlar dün maclarini oynadi rahatladi simdi bütün gerginlik gene üstümüzde. Böyle düzensizlik olurmu hic ? Ve neden hep biz Basahsehirden sonra oynuyoruz oda biraz tuaf
Kendisi 19 yaşında.Sizin gibi yaşı büyüktür diye tahmin ettim.Forumda yeniyim.Abi mi
Ünsal forumda ne ara fikir alınan abi mertebesine ulaştı
Tamamdır bilgi için sağ olasın abi. Kalıcı olması dileğiyleKendisi 19 yaşında.
uA bağlantısı farklı il-bölge-üni şeklinde. Ona da yeni girdi. Genelde üni başlarında böyle hevesler oluyor, zamanla azalıyor.
İyi çocuktur, sevdiğimiz bir kardeşimizdir.
19 muKendisi 19 yaşında.Sizin gibi yaşı büyüktür diye tahmin ettim.Forumda yeniyim.Abi mi
Ünsal forumda ne ara fikir alınan abi mertebesine ulaştı
uA bağlantısı farklı il-bölge-üni şeklinde. Ona da yeni girdi. Genelde üni başlarında böyle hevesler oluyor, zamanla azalıyor.
İyi çocuktur, sevdiğimiz bir kardeşimizdir.
Yahu son şampiyon olduğumuz senede de aynı saatte oynanmadıki maçlar. Biz yendik ertesi gün Fener berabere kalınca olmadık mı?
Arkadaş hiç analiz etmeyip sallama yorum yapıyorsunuz resmen yeter yahu antuya çevirdiniz iyice.
Serdar yeni ceza yedi ne siniriDonk maicon serdar sinan 3 sari kartliymis
SerdarmiDonk maicon serdar sinan 3 sari kartliymis

Oha mükemmel
Ne mükemmel marş yav senelerce adını dahi duymadık
bizim sosyal medya ekibi baya iyi çalışıyor
Çoğu büyük ligler de aynı anda oynanır ama Türkiye de para herşey den daha önemli olduğu için rayting uğruna böyle birşey çıkıyor.Bu nasil sacma bir fikstür ? Sampiyonluk icin oyniyan takimlar son haftalarada ayni gün ayni saate mac yapmasi gerekirmesi lazim ama bizim ligde öyle degil. Adamlar dün maclarini oynadi rahatladi simdi bütün gerginlik gene üstümüzde. Böyle düzensizlik olurmu hic ? Ve neden hep biz Basahsehirden sonra oynuyoruz oda biraz tuaf