- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
zor ma. hem akbil hem şikeci kırması bi hıyar var malatyanın başında dikkatli olmak lazım
işte bu sebeple daha hırslı olucak takım ve taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zor ma. hem akbil hem şikeci kırması bi hıyar var malatyanın başında dikkatli olmak lazım
inshallah kazaniriz.
averaj felan dir dir dir, 6puan bizi sampiyon yapar.
2 maci kazanirsak sampiyonuz.İzmirde güle oynaya şampiyon olmak var , birde bugün ki gibi stres yaşaya yaşaya olmak var averaj çok önemli.
2 maci kazanirsak sampiyonuz.
sampiyon olunca herseyi unuturuz.
Başakşehir'in Antalya'da puan kaybedeceğinden çok eminsin galiba.İzmirde güle oynaya şampiyon olmak var , birde bugün ki gibi stres yaşaya yaşaya olmak var averaj çok önemli.
Başakşehir'in Antalya'da puan kaybedeceğinden çok eminsin galiba.![]()
Gerçekleşecek senaryoyu söylüyorum.
Başak haftaya puan kaybeder
Biz 3 farklı yeneriz
Fener 4 tane atar.
Bir sonraki hafta için hesaplar başlar artık.
K.buk direnc gosterecektir 3 fark bekliyorum
Gerçekleşecek senaryoyu söylüyorum.
Biz 3 farklı yeneriz
Fener 4 tane atar.
Bide puan alıyor mu. Hoba geyiklere bak sonra
sinan engin sali günü calismalara baslar telefon acarak. yapmadigi is degil zaten üc kagitci bir adam. en cok galatasaray'dan nefret eder.Medya ve rakiplerimiz malatyaspor'u bizim maca hazirlamaya baslamistir
Alayiniz gelin,sampiyon olacagiz
Son maç o stres çekilmez yav. Off şimdiden stres sardıYapmazsada beraberlik yeter yapacak birşey yok![]()
Bencede başakşehir puan kaybedecek ve son haftaya iki takım ile girilecek.Gerçekleşecek senaryoyu söylüyorum.
Biz 3 farklı yeneriz
Fener 4 tane atar.
Son maç o stres çekilmez yav. Off şimdiden stres sardı![]()