Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Akhisar maçında, Belhanda'nın yokluğunda herkes Feghouli'yi on numaraya yazıp, Sinan Gümüş ilk 11 oynar diyordu sağolsun Fatih Hocam, Selçuk İnan tercihi ile herkesi ters köşe yaptı. Gerçi bu tercih ne kadar doğru tartışılırdı yenemeseydik.

Şimdi Malatya maçında ise Feghouli yok. Artık Selçuk İnan ilk 11 başlamaz bu maça sanırım. Tek dileğim Mariano'nun bu maçtan önce oynayabilecek duruma gelmesi. O zaman şöyle bir kadro en iyisi olur.

_________________Muslera
Mariano____Serdar___Denayer___Nagatomo
_____________Donk____Fernando
Linnes_________Belhanda_______Rodrigues
__________________Gomis

Yalnız Linnes mi önde, Mariano'mu önde oynamalı karar veremedim. Hangisinin defansı daha iyi, hangisinin hücumu daha iyi acaba?

Bir de Serdar yerine Maiconla mı başlasak acaba hava hakimiyeti için Boutaib uzun boylu..

Eğer Mariano iyileşemezse de tek tercih Sinan Gümüş kalıyor o zaman ilk 11 için.
Üstad, benim bildigim Fatih Terim mac bizim sahada olsa Selcugu oynatmazdi. Yedekte ne olur ne olmaz diye Sinan dursun dedi.

Yasin de rezalet bir adam oldugundan Selcuk en azindan orta sahaya gücü yettigi kadar dinamizm getirir, Yasin sürekli top kaybeder kontra yeriz diye düsünmüstür.

Bu macta Feghouli yok ama Sinan'a artik forma verecektir ilk 11'de. Zaten Yasin ve saglamsa Mariano disinda o bölgede oynayacak bir oyuncu yok.

Tolga iyilesti ise tolga donk yapmalıyız
Hiç olmazsa koşan bir adam tolga

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Yine çok dikkat çekiyorsun Ercan.

Tolga nın oynamasını isteyecek tek kişi sensindir burada muhtemelen, nedeni de belli zaten ama neyse kendi kendine eğlenmeye kendini avutmaya devam et sen.

sent via GSC

Tolga nın oynamasını isteyecek tek kişi sensindir burada muhtemelen, nedeni de belli zaten ama neyse kendi kendine eğlenmeye kendini avutmaya devam et sen.

sent via GSC
Isin komik tarafi fernandonun cidden ercanin anlattigi kadar kotu oynamasi :D

Cok kotu dondu sakatliktan.
Tabi biz alismis sakatliktan tas gibi donen melolara :(

sent via GSC

Tamam ben de süper oynuyor demiyorum da Tolga nedir be abicim.

sent via GSC

Allahini seven Mariano veya Linnesi sag açiga koysun

1 gol atması bile mucize olacakken 3 gol yazmış bir de o apaçi ye.

Belhanda nın hattrick yaptığı gün kıyamet günü olur.

sent via GSC

sent via GSC
Hayırdır dikkat çekiyorsun falan filan bk gibi oynuyor tolga tek ayağı ile bundan iyi oynar

Takımın en önemli oyuncusu diyorlar doğru söylüyorlar rakip takımın en önemli oyuncusu
Bir bka yaramadığı kadar golüde çıkardı lüzumsuz herif

sen yoksun
ben yalnızım
geri dön ne olursun

Erol Bulut adlı gavadın Belediye ve Fenere maçları hediye edişinin ve bizim maçta köpek gibi oynatmasının bedelini Arenada soracağız sıra size geldi ulan ilk yarı yenildiklerimize tek tek koyuyoruz.

Belhanda 3 isabetli şut çekerse başarıdır ne 3 golü yaahahaha

Malataya‘da sakat veya cezali oyuncu varmi?

Geri
Üst Alt