Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

1525721581220.webp

Maçın olduğu gün vadide Tarkan konseri varmış, trafik kitlenir o gün araç ile gidecek olanların bilgisine.

Maçın olduğu gün vadide Tarkan konseri varmış, trafik kitlenir o gün araç ile gidecek olanların bilgisine.

vadi gerçekten değer katıyor türk telekom stadına maç önceleri zaman geçirmek için güzel bir yer, güzel havalarda metronun seyrantepe çıkışı tarafı yeşil alanlar piknik için de güzel, gelmeyi çok isterdim Malatya maçına, mayıs ayı güzel oluyor maç izlemek için, tüm ligdeki 34 maçın 30'a yakını hep kar kış soğuğa denk geliyor,

Yok mu maça gidemeyip kombinesini devredecek bir renktaşımız gişe fiyatını ödeyebilirim

feghoili cezali iken mariano da iyileşmiş galiba mariano-linnes arkalı önlü oynasak on numara olmazmı...

Maçlar aynı saatte oynanmadığı için (FB maçını pzts oynayacak) bu maçta ne yaparsak yapalım (Başak Cuma gününden puan kaybetse bile) tur atamayız.

Akhisar maçının perşembeye alınmasının bir etkisi de bu. Fener 'e maçı pzts oynatabilmek ve istediği kadar fark yapabilmesine ortam oluşturmak.

Başak Cuma günü puan kaybederse, Fener’in averajı bu hafta 1’e kadar düşürüp Göztepe’ye yenilirsek işi garantiye alacak hazırlığı yapacağını sanıyorum.

Başak kazanırsa son hafta Fener’in şampiyonluk şansı çok azalıyor. Belki bu durumda Karabük 'te ciddi fark yapamazlar.

Cuma akşamı maçı görelim, sonra strateji yaparız bir daha...

Son düzenleme:
başak puan vermeli

biz erken gol bulursak 3 4 atarız malatyaya illa ki dirençleri düşer 90 dk dayanamazlar

fb şikeyle bile karabüğe 8 9 gol atamaz

göztepe maçında güle oynaya oynayıp şampiyon olalım en temizi

başak puan vermeli

biz erken gol bulursak 3 4 atarız malatyaya illa ki dirençleri düşer 90 dk dayanamazlar

fb şikeyle bile karabüğe 8 9 gol atamaz

göztepe maçında güle oynaya oynayıp şampiyon olalım en temizi

Sonraki hafta Konya maçı var,ona 3-4 atar Karabük'e 4-5 atar al sana kapandı gitti fark.

Bence bu maç sanıldığı kadar kolay geçmeyecek. Erol Bedir faktörü var ve iyi kapanıyorlar takımca. Son Göztepe maçlarını izleyenler anlamıştır. Ondan önce BJK'ye 80 dk dayandılar. Düşünülenden zor maç olacak. Sneijder'in attığı ve 1-0 kazandığımız GB maçı gibi bir maç bekliyorum.

Geri
Üst Alt