Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

İçeride kimleri yenmedik ki, Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş... Ezici üstünlük kurarak, pozisyon bile vermeden güzel bir oyunla kazandık evimizdeki tüm maçları..

Yine aynı tarz bir oyun bekliyorum İnşallah. Aynı ciddiyet ve aynı hırs. Aynı konsantrasyon. Malatya'dan alınacak 3 puan çok önemli.

Son hafta Göztepe maçında alınacak 1 puanın bizi şampiyon yapacağı bir hafta sonu olması dileğiyle...

İçeride kimleri yenmedik ki, Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş... Ezici üstünlük kurarak, pozisyon bile vermeden güzel bir oyunla kazandık evimizdeki tüm maçları..

Yine aynı tarz bir oyun bekliyorum İnşallah. Aynı ciddiyet ve aynı hırs. Aynı konsantrasyon. Malatya'dan alınacak 3 puan çok önemli.

Son hafta Göztepe maçında alınacak 1 puanın bizi şampiyon yapacağı bir hafta sonu olması dileğiyle...

ben akbilsporun bu hafta şikecilerin de gelecek hafta puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Passodan baktım yaklaşık 50 kadar bilet kalmış. 50 bin taraftarla oynayacağız gibi. Malatyalı futbolcular bu baskiyi kaldiramaz

bir haftadır şampiyonluk modundayız Allah(c.c) utandırmasın.

leş fener 10 dakikada 2 gol attı bunlara kendi sahasında . koyup geçeriz dar ederiz o sahayı. ( gaza geldim :))

Averaj kasmaya ne gerek var herkesi bir telaş sarmış garip.son iki maçıda alıp ligi bitiricez rahat olun

İkinci devre 40 puan alırız öngörüm vardı.Minimum 75 yaparız diyordum.Kalan 2 maçı da alırsak 75 oluyoruz ama tam sınırda kalıyor.İçeride 2 beraberlik vermiştim takıma orda yanılttılar ama deplasmanda yediler o ekstraları.12 galibiyet 4 beraberlik yerine 13 galibiyet 1 beraberlik olacak gibi

Benim tahminim 90 puandi , eger tudor un baslardaki uyumundan vazgecisi olmasaydi ve terim doneminde nasil alindigina hala inanamadigim gencler ve kasimpasa maglubiyetleri olmasa gerceklesebilirdi

Iste disiplin ve konsantrasyon orada devreye girmeliydi , hele de tek kulvardayken

Basaksehir bjk deplasman yenilgileri fb beraberlikleri ve sivas yenilgisini kabul ediyorum

Ama antalya, trabzon , malatya , kasimpasayi asla affedemiyorum .. o 11 puani kaybedecegimizi katiyen dusunmedim , oyle bir hava vermisti ilk 8 haftada takim cunku

12-13 puan kaybiyla 89-90 puan , hadi 1-2 de surpriz ile 85-90 araligi bekliyordum samimi olarak

Bu maliyette bir kadrodan beklentim de cok utopik degildi , yani soyle bir ornek vereyim , bjk 2003 te o kadrosu ile 85 puan yapti , biz 2006 da 83 yaptik , fb ve ts 82 yaptilar

75 puanla sampiyon olursak elbet seviniriz ama bu kadro 27 puan da kaybetmemeli aslinda boyle bir ligde

Gomis 'in attığı salonda çalıştığı insta story 'yi izlerken adamın yüz ifadesine bakın yaptığı hırsa dikkat edin

Bu Gomis malatya'ya fena patlayacak kendi seyircisinin önünde demedi demeyin ...

Gomis 'in attığı salonda çalıştığı insta story 'yi izlerken adamın yüz ifadesine bakın yaptığı hırsa dikkat edin

Bu Gomis malatya'ya fena patlayacak kendi seyircisinin önünde demedi demeyin ...

Bende bekliyorum malatya olmazsa, göztepeye patlıyacak.

1525946049398.webp

Bu maçta Gomis kendine gelmeli.

Feghouli yokluğunda ona daha büyük iş düşüyor. Kim ne derse desin gol attıracak oyuncuların başında Feghouli var. Rodrigues koşuyoluna pas atılmasını bekler. Mariano ikiye 1 bekler. Formsuz da olsa Feghouli önemli bir hucüm silahıydı. O yüzden Terim hep oynatıyor zaten.

Belhanda-Gomis ekstra oynamalı. Umarım kazasız belasız şu maçı atlatır önümüze bakarız.

KONSANTRASYON

Geri
Üst Alt